Ce impozit plătește românul cu cea mai mare pensie! Incredibil, cât ar plăti un salariat cu același venit

Un fost șef de penitenciar și fost procuror, Gheorghe Bălășoiu, are cea mai mare pensie, valaoarea acesteia este 73.890 de lei pe lună.

Autor: C.L.

In articol:

Gheorghe Bălășoiu este fost șef de penienciar și fost procuror. În vremea guvernului PSD pensia lui a fost dublată. Fostul magistrat a devenit cunoscut după ce s-a aflat că are cea mai mare pensie din țară.

Gheorghe Bălășoiu, fost comandant al Penitenciarului Colibași a plecat de la suma de 34.000 de lei, dar după majorările din sistemul de pensii din vremea guvernării PSD, a ajuns la suma de 73.890 de lei pe lună.

Citeste si: Pensionarii români, săracii Europei. Cât primește în medie, un pensionar și cât trebuie să dea pe mâncare și utilități

Citeste si: Vlăduța Lupău a pășit, din nou, în cabinetul medicului estetician. La ce intervenție a apelat îndrăgita artistă- kanald.ro

Citeste si: ”Afacerea” cu refugiați nu mai merge. Românii îi dau afară pe ucraineni din case- stirileprotv.ro

Citeste si: Ce pensie are soția lui Ion Iliescu! Nina Iliescu a recunoscut câți bani încasează în fiecare lună

Asta în condițiile în care în 2017, pensia lui era de 34.000 de lei. Ulterior, suma a fost dublată și a ajuns să primească, pe lună, 73.890 de lei. Conform calculului realizat cu calculweb.net/impozitare-pensii, pensionarulul i se oprește un impozit de 11.502

lei, astfle încât în mână, acesta primește 62.388 de lei.

În același timp, un salariat cu un venit brut de 73.890 de lei, ar fi impozitat mai mult. Conform calculatorvenituri.ro, la un venit brut de 73.890 de lei, salariul net este de doar 43.225 de lei, pentru că impozitul și alte contribuții ajung la 30.665 de lei.

Cum a ajuns Gheorghe Bălășoiu să aibă pensia de 73.890 de lei pe lună

Gheorghe Bălășoiu are 73 de ani, este din Argeș și a ieșit la pensie în 2005. Cu puțin timp înainte de a ieși la pensie, el a fost încadrat ca procuror. El și-a exercitat noua funcție la Curtea de Apel Pitești doar două săptămâni.

Mai mult decat atât, pentru a-și crește suma primită pentru ultima lună de muncă, Bălășoiu a renunțat la zilele de concediu din ultima perioadă de activitate înainte de pensionare și a executat foarte multe deplasări în scop de serviciu.

În funcție de banii primiți pentru concediu și deplasări, i s-a calculat apoi pensia.

Distribuie pe:
Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

La 80 ani, Iris s-a îndrăgostit de un bărbat de 35 de ani! „Mă simt ca și cum aș fi virgină din nou”

Povestea unei biete bătrâne de la Gara de Nord: "Nu bea, nu fumează. Nu cerșește bani. Cere doar..."

Câţi bani a câştigat Moise Guran, de îşi permite să lucreze fără salariu în politică! În ultimii ani, firma lui a produs peste 600.000 de euro!

Yıldız din serialul Prețul fericirii, tablou impresionant de familie! Iată cine sunt cele mai dragi și iubite persoane din viața celebrei actrițe Eda Ece!

Calendar ortodox 30 martie 2023. Ce sărbătoare este joi?

“Dacă ar fi adevărat, pe mine personal m-ar întrista.” Ce a discutat Mara Bănică cu Deea Maxer la telefon, după ce s-a zvonit că și-a părăsit familia pentru un medic estetician

Dinu Maxer a rupt tăcerea și a oferit primele detalii despre divorțul de Deea Maxer. Fosta lui soția a trimis un mesaj în direct: "Incompatibili în principii, dorințe,...

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies