Ce influenta are presedintele SUA asupra femeilor! O actrita  a simtit nevoia sa bea un pahar cu votca după intalnirea cu Barack Obama

Actriţa Claire Danes a vorbit într-o emisiune de televiziune despre momentul în care l-a cunoscut pe Barack Obama, precizând că întâlnirea cu preşedintele SUA a avut asupra sa un impact atât de mare, încât a simţit nevoie să bea un pahar cu votcă după ce a discutat cu acesta.

Distribuie pe:

Autor: V.P.

fara descriereInvitată joi seară la kalooga_36441" The Late Show with David Letterman", Claire Danes a declarat că l-a cunoscut pe preşedintele Statelor Unite ale Americii la dineul anual al asociaţiei corespondenţilor, la care a participat alături de soţul ei, actorul britanic Hugh Dancy.

Claire Danes, starul "Homeland: Reţeaua terorii" - al cărui "mare fan" s-a declarat chiar şi Barack Obama -, a spus că l-a cunoscut pe preşedintele american înainte ca ea să joace în această producţie.

Descriindu-l pe Barack Obama ca fiind o persoană carismatică, Claire Danes i-a povestit lui David Letterman cum a fost întâlnirea cu preşedintele SUA.

fara descriere"Ne aflam în faţa preşedintelui şi eu eram pe pilot automat. Aşa că am spus «Bună seara, domnule preşedinte, sunt Claire Danes, e minunat să vă întâlnesc». Iar el a răspuns: «Ah, Claire Danes, sunteţi o actriţă grozavă», după care i-am spus că «dumneavoastră sunteţi un preşedinte grozav». În cele din urmă, mi-a spus «Ei bine, ca actriţă, sunteţi mai grozavă decât sunt eu ca preşedinte», şi m-a lăsat fără replică, aşa că am fugit repede la bar şi am dat pe gât un pahar cu votcă", a spus Claire Danes.

Actriţa americană Claire Danes, în vârstă de 34 de ani, a câştigat un Glob de Aur, în luna ianuarie, pentru rolul din popularul serial TV kalooga_36441" Homeland". Ea mai are în palmares alte două Globuri de Aur - pentru rolurile din serialul "My-So-Called-Life" (1995) şi pentru cel miniseria TV "Temple Grandin" (2011) - şi un premiu Emmy, pentru rolul din miniseria TV "Temple Grandin". Claire Danes s-a remarcat şi în lungmetrajele "Fiicele doctorului March", "Cum să faci o cuvertură americană", "Romeo şi Julieta", "Orele", "Terminatorul 3: Supremaţia Roboţilor" şi "Pulbere de stele".

Totodată, Claire Danes va găzdui cea de-a 20-a ediţie a ceremoniei de decernare a premiului Nobel pentru pace, care va avea loc anul acesta pe 13 decembrie, la Oslo.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate