Ce inseamna cand visezi paduchi? Paduchi in vis, semn de bogatie?

Ce inseamna cand visezi paduchi este o intrebare pe care multi o rostesc mai ales ca in traditia populara se spune ca e semn de bogatie. Este un semn de belsug sa iti apara paduchi in vis sau cand visezi paduchi inseamna ca ar trebui sa te gandesti si la altceva nu numai la bani?

Distribuie pe:

Autor: R.L.

Ce inseamna cand visezi paduchi

Ce inseamna cand visezi paduchi multi in pat?

Daca iti apar paduchi in vis nu ar trebui sa te ingrijorezi deoarece visul cu paduchi nu prevesteste ceva rau, dar are legatura cu micile neplaceri ale vietii care uneori se pot aduna si iti pot strica ziua.


In articol:

Ce înseamnă când visezi păduchi? Daca intrebi un batran ce inseamna cand visezi paduchi, iti va spune ca e semn de bogatie, de castiguri materiale de care o sa ai parte fara prea mult efort. De asemenea paduchii in pat simbolizeaza castigurile financiare ce vin pe linia familiala, dar de care nu prea o sa ai parte. Este vorba de mostenirea unor sume de bani care vor fi impartite cu mai multi membri ai familiei. Atentie mare, e posibil chiar sa intri in conflict cu familia atunci cand visezi paduchi in pat.

Ce inseamna cand visezi paduchi in cap sau care te ciupesc?

Daca visezi paduchi si se urca pe tine sau ti se urca pe haine trebuie sa iti indrepti atentia inspre fricile ascunse pe care le ai sau catre teama de esec pe care ar trebui sa o depasesti. Daca esti ciupit de paduchi in vis e semn ca persoanele din jur pun presiune pe tine, te forteaza sa grabesti lucrurile si te simti impins de la spate si incoltit.

Citeste si: Ce inseamna cand visezi un animal? Acesta este un nou capitol din dictionarul tau de vise.

Citeste si: Dictionar de vise: ce inseamna cand visezi oi?

Citeste si: Dictionarul de vise: Ce inseamna cand visezi ca ai imbatranit?

Atunci cand omori paduchi in vis inseamna ca esti pe cale sa depasesti anumite probleme cu care te confrunti. De asemenea semn ca vei depasi obstacole si incercari din viata profesionala este si atunci cand visezi ca prinzi paduchi. Daca vrei sa stii ce inseamna cand visezi paduchi care iti stau in par ar trebui sa iti indrepti atentia spre grijile care te apasa si nu te lasa sa dormi si care se tin scai de tine la fel cum se prinde un paduche de firul de par.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate