Ce inseamna sa fii fata de miliardar! Uite ce viata duce fiica lui Abramovici si  cum arata tanara la 19 ani

Roman Abramovici, proprietarul miliardar al clubului de fotbal Chelsea şi numărul 133 în topul Forbes al miliardarilor lumii, are cu siguranţă o viaţă de invidiat, ceea ce se poate spune şi despre fiica sa de 19 ani, cel puţin potrivit fotografiilor publicate pe contul de Instagram.

Distribuie pe:

fara descrierefara descrierefara descrierefara descriereSofia, fiica de 19 ani a lui Abramovici şi a fostei sale soţii Irina, are un cont de Instagram unde postează fotografii cu locuinţa sa dintr-un sat britanic, cu grajdurile cailor, cu meciurile de fotbal ale echipei Chelsea, dar şi fotografii de la concerte Beyonce şi Jay-Z şi din călătorii, scrie dailymail.co.uk, citat de Business Insider.

Chiar dacă tatăl său are o avere de mai mult de 9 miliarde de dolari, Sofia duce o viaţă destul de liniştită în regiunea britanică Hampshire.

Nu pare pasionată de studiu, cel puţin nu de matematică. Descrierea fotografiei de mai jos sugerează că s-a descurcat prost la un examen de matematică.

Sofiei ii plac caii şi participă la competiţii internaţionale de spectacole de sărituri. Recent a participat la Turul global Longines al campionilor, la House Guards Parade, în Londra.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate