Ce înseamnă să te uiți la ceas la ora fixă. Ce spune astrologia despre semnificația orei fixe

Semnificația orei fixe. Iată ce înseamnă dacă te uiți la ceas la oră fixă.

Autor: Alexandra Nistor

In articol:

Ce înseamnă să te uiți la ceas la ora fixă. Numerele repetate sau semnificația orei fixe a reprezentat un subiect de interes pentru toți pasionații de numerologie și astrologie. Iată ce înseamnă să te uiți la ceas la oră fixă.

Ce înseamnă să te uiți la ceas la ora fixă

Orele fixe au reprezentat sincronități ale apelurilor și apar sub formele repetate pe care le vedem pe parcursul zilei. Orele fixe pot reprezenta mesaje de dragoste ascunse sau semnificații mult mai profunde. Semnificația, în special în perioada adolescenței, are o simbolistică aparte în domeniul iubirii.

Multă lume consideră aceste evenimente simple coincidențe, însă numerologia arată că acestea reprezintă un mesaj special trimis de Univers pentru voi. Orele în cauză pot dovedi ajutor, cât și îndrumarea de care poate ai nevoie în perioada vieții tale. Tiparele ajung în viața persoanelor atunci când unele evenimente prezente în perioada vieții oferă o energie pozitivă.

Ora 01:00

Când privești ceasul la 01:00 anunță că vei prii cadouri mult așteptate din partea celor dragi. Persoana se va bucura de veste, încât nu va dori să împărtășească fericirea, de teama influențării energiei. Aceeași oră reprezintă faptul că partenerul te iubește din suflet, deși există dubii în sufletul tău.

Ora 02:00

Ora 02:00 spune că sunteți îndrăgostiți până peste cap și nu poți scăpa de sentimentele de dragoste care pun stăpânire pe tine.

Sfatul astrologiei este să nu vă pierdeți niciodată încrederea și admirația pentru partenerul de viață.

semnificatie ora fixa

Ce înseamnă dacă te uiți la ceas la oră fixă

[Sursa foto: PixaBay]

Ora 03:00

Astrologia spune despre persoanele care se uită la această oră că sunt cu adevărat norocoase. Specialiștii sugerează că cel pe care îl iubești îți poate întoarce sentimentele. Este posibilă întemeierea unei familii numeroase și fericite.

Citeste si: Noi indicii din noaptea jafului, care a avut loc în locuința lui Culiță Sterp- kfetele.ro

Citeste si: Vestea tristă a zilei despre Saveta Bogdan. Să ne rugăm pentru ea..- bzi.ro

Ora 04:00

Dacă sunteți la începutul unui drum în dragoste, ora fixă demonstrează că partenerul are planuri mari de viitor cu voi. Experții în numerologie spun că se poate ivi o nuntă sau o întrebare mult așteptată. Dacă sunteți într-o relație de mai mult timp, așteptați-vă la o sarcină.

Citeste si: Ce înseamnă data primei întâlniri într-o relație. Ce spune numerologia despre iubirea voastră

Ora 05:00

Ora 05:00 are legătură cu luarea deciziilor importante cu privire la viitorul vostru. Fie că vă așteptați la schimbări la relațiile amoroase, fie că așteptați rezolvări la locul de muncă, trebuie să știți că astrele vă conduc pe drumul cel mai potrivit.

Ora 06:00

Persoanele care se uită la ceas la această oră fixă trebuie să știe că fostul partener își dorește să reia legătura cu voi. Cu toate acestea, partenerul este conștient că nu are nicio șansă de-al primi înapoi, însă încercarea moarte n-are. De voi depinde evoluția situației.

Ora 07:00

Trebuie să știți că aveți un admirator secret în grupul de prieteni, însă nimeni nu vrea să vă recunoască acest lucru. Luați singur inițiativa și întrebați-i pe toți chestiuni care ar putea reliefa adevărul.

Ora 08:00

Norocul în dragoste vă surâde din ce în ce mai tare, așadar nu scăpa de tentativa lui Cupidon de a te înțepa. Stați singuri o perioadă până vă dați seama de sentimentele voastre și evenimentele pe care le doriți bifate în viața voastră. Abia apoi puteți lua o decizie.

semnificatie ora fixa

Ce înseamnă dacă te uiți la ceas la oră fixă

[Sursa foto: PixaBay]

Ora 09:00

Oamenii care se uită la ceas la ora 09:00 trebuie să știe că o anume persoană se gândește la ei și vor să facă primul pas. În cazul în care știți despre cine este vorba, luați-vă inima în dinți și invitați-i în oraș. Lucrurile vor evolua înspre bine.

Ora 10:00

Semnificația orei 10:00 este îmbucurătoare pentru toate persoanele care trec printr-o perioadă tensionată a vieții. Toate problemele pe care le aveați în relație sau la locul de muncă se vor soluționa, indiferent că este vorba despre finalizarea planurilor curent sau începutul unei noi etape.

Citeste si: Ce semnificație are anul nașterii tale. Ce fel de karma ai, în funcție de anul în care te-ai născut

Ora 11:00

Persoanele care se uită la această oră fixă trebuie să uite de toate insecuritățile pe care le au și să se bucure de oportunitățile vieții. În cazul în care sunteți într-o relație și vă suspectați partenerul de infidelitate, alungați complet acest gând care nu vă aduce nimic altceva decât frustrări.

Ora 12:00

Dacă aveți probleme de cuplu și unul dintre voi privește ceasul la ora 12 fix, astrele vor interveni în viața voastră amoroasă și vor rezolva orice impediment. Trebuie doar să vă bucurați unul de celălalt și să lăsați conflictele la ușă apartamentului. Urmează perioade superbe în viețile voastre.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Care este semnificația cifrei 3 în numerologie. Iată ce înseamnă Simbolul Trinității

Ce înseamnă ultima cifră din anul tău de naștere. Destinul tău este influențat de aceasta

De ce nu e bine să îți pui extensii? Explicația halucinantă oferită de Costi Ioniță: "Acest păr provine de la două tipuri de persoane"

Previziuni astrale pentru luna Septembrie. Care dintre zodii vor avea o lună perfectă

Veste BOMBĂ despre Elena Băsescu! Ce s-a întâmplat cu fiica lui Traian Băsescu

Cine este Sorin Georgian Olariu, salvamarul care şi-a pierdut viaţa încercând să salveze un om din apele învolburate ale Mării Negre

Cu ce își ocupă timpul liber Traian Băsescu, după ce și-a pierdut privilegiile de fost șef al statului

Doliu uriaș în sport – Un campion mondial a fost împușcat în cap de poliție

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies