Ce isi doresc cu adevarat barbatii. 5 mituri pe care tu le credeai adevarate

Probabil ca prietenele tale sunt o sursa inepuizabila de sfaturi in privinta modului de gandire al barbatilor si al dorintelor acestora. Ce vor ei de la o relatie sau ce asteapta de la o partenera? Sunt atat de multe mituri in jurul acestor intrebari, toate legate de ceea ce isi doresc ei.

Distribuie pe:

fara descriere

 

1. Barbatii vor o femeie care sa se comporte ca unul dintre baieti

Acest mit se poate sa fi avut un sambure de adevar in anii studentiei sau in adolescenta. Atunci a fost perioada in care puteai sa faci parte dintr-un grup numeros si chiar sa te cuplezi cu cativa dintre baietii din acel grup, fara ca asta sa ti se para ceva degradant. Nu credeai in dragoste si iti traiai viata.

Trebuie sa intelegi ca nu mai esti in scoala, iar barbatii adevarati, cei maturi, isi doresc femei adevarate, feminine.

Ei ajung sa se indragosteasca in situatiile in care partenera lor ii face sa isi doreasca sa se comporte exemplar. Iar acest lucru il obtii numai in situatiile in care dai dovada de clasa, eleganta si o atitudine increzatoare. Deci nu mai fi unul dintre baieti si nici nu te mai angrena intr-o relatie de tipul "prieteni cu beneficii".

2. Barbatii nu vor o femeie emotiva

Un alt mit pe care il credeai adevarat! Desi ai auzit cu siguranta de multe ori ca barbatii nu suporta femeile care isi pierd cumpatul si devin emotive in situatii extreme, adevarul e ca ei isi doresc o astfel de femeie langa ei.

Conditia este sa isi poata exprima sentimentele si emotiile intr-un mod cat mai rapid, simplu si direct. Nu degeaba se spune ca baza unei relatii o reprezinta comunicarea.

Barbatii isi doresc sa te faca sa te simti mai bine, insa pentru asta trebuie sa te inteleaga. In momentul in care te ajuta se vor simti ca pot depasi orice obstacol care le iese in cale.

Citeste si alte mituri


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate