Vedete

Ce l-a socat pe Cornel Gales in croaziera din India: “Nu mi-a venit sa-mi cred ochilor!”

Vaduvul Ilenei Ciuculete se declara fascinat de frumusetile si descoperirile facute in India.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: S.A.


Ce l-a socat pe Cornel Gales in croaziera din India: “Nu mi-a venit sa-mi cred ochilor!”icon photo

Desi la prima vedere poate parea o descoperire nesemnificativa, trebuie sa recunostem ca multi dintre noi nu stiau si nici nu s-au intrebat vreodata pana acum, cum arata “nuca” din care se extrage miezul de caju. Si asta in conditiile in care il vedem des, in magazine, folosit ca gustare sau adaugat in retete.

Ei bine, Cornel Gales a avut ocazia in timpul croazierei pe care o intreprinde in Emiratele Arabe si India sa viziteze o plantatie de condimente si sa descopere cum ajung alunele caju, pe mesele noastre.

“Caju se formeaza  la baza unui fruct de marimea unei portocale. Eu unul nu stiam asta pana acum. Din ditamai fructul se extrage o nuca de caju. Una singura! Nu mi-a venit sa-mi cred ochilor! Atunci mi-am explicat de ce pretul sau este atat de mare si ajunge sa coste, la noi, aproape 70 de lei/ kilogram”, ne-a dezvaluit Cornel Gales.

 

 

 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Profilerul Mihaela Brooks, despre ipoteza asasinarii Madalinei Manole de catre serviciile secrete: "Inscenarea de suicid a fost a unor incepatori"icon photo

Stiri

Profilerul Mihaela Brooks, despre ipoteza asasinarii Madalinei Manole de catre serviciile secrete: "Inscenarea de suicid a fost a unor incepatori"

Mihaela Brooks, profiler in Canada, expertul care a lucrat la ancheta paralela a mortii Madalinei Manole, a luat la puricat ipoteza implicarii serviciilor secrete in uciderea artistei, varianta lansata in spatiul public de un botosanean pe contul lui de socializare.

Titlu secțiune