Ce l-a trimis să cumpere Viviana Sposub pe George Burcea. Adina Halas i-a dat de gol: ”Grăbește-te că-mi trebuie neapărat”

Adina Halas a povestit cu lux de amănunte o fază foarte amuzantă, ce a avut loc în culisele emisiunii!

Autor: Cristina Ionela

In articol:

Adina Halas a făcut dezvăluiri incendiare din culisele emisiunii ”Bravo, ai stil! Celebrities”. Vedeta a povestit cu lux de amănunte un episod foarte amuzant dintre Viviana Sposub și iubitul ei, George Burcea. Adina a dezvăluit o conversație dintre cei doi amorezi, în care Viviana îi cerea lui Burcea să cumpere lubrifiant.

Citeste si: Viviana Sposub a dat din casă! De la ce pornesc discuțiile dintre ea și George Burcea: „Eu mă aprind cel mai repede, sunt moldoveancă”

Citeste si: Dubla crimă ce a îngrozit România. Au venit rezultatele ADN! Misterul se adânceşte FOTO, VIDEO- bzi.ro

Adina Halas a dat din casă

Până să explice pentru ce i-a trebuit, Adina i-a lăsat cu gura căscată pe toți internauții, care o urmăresc pe internet. Viviana a repostat și ea imediat clipurile în care Adina povestea episodul din culisele competiției fenomen de la Kanal D. ” Bună, dragilor. Haideți să vă povestesc o fază tare de la filmări de ieri. Eram în backstage, la machiaj și Viviana vorbea la telefon cu iubitul ei.

Și spune: Da, da, da, d-ăla albastru. Da, lubrifiantul ăla albastru, dar grăbește-te că-mi trebuie neapărat. Da, ia un tub.

Eu aud conversația și zic: Te rog, spune-i să ia și pentru mine, că-mi trebuie și mie. Și ea transmite: Auzi ce spune Halas, i-ai și ei un tub. Ia un tub separat, fiecare cu tubul ei, că ne trebuie. Și grăbește-te. Ei bine, dragilor, acum pentru cineva care nu stia despre ce e vorba, această conversație pare cel puțin ciudată.

Am aflat de când sunt la ”Bravo, ai stil” de la colegele care se ocupă de beauty, următorult truc: pentru wet look, să-și stea acel păr pe spate, cu aspect umed, cel mai bun este lubrifiantul. Mi s-a părut cea mai tare informație ever”, a spus Adina Halas pe Instagram.

Citeste si: Viviana Sposub, prima reacție după scandalul în care este implicat George Burcea: ”Nu a avut niciodată un comportament agresiv cu mine”

Viviana Sposub si George Burcea

Viviana Sposub si George Burcea

[Sursa foto: Instagram]

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies