Vedete

Ce le-a soptit Diana Belbita colegilor la ureche, inainte sa plece de la Exatlon! Giani a avut parte de un mesaj neasteptat: "Iti promit ca..."

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.N.C.


Ce le-a soptit Diana Belbita colegilor la ureche, inainte sa plece de la Exatlon! Giani a avut parte de un mesaj neasteptat: "Iti promit ca..."icon photo
 
Diana Belbita a parasit competitia Exatlon cu ochii in lacrimi, in aplauzele colegilor, dezamagiti si ei de decizia publicului. 
 
Inainte sa plece, Faimoasa a avut cate un mesaj pentru fiecare coleg in parte. Belbita i-a imbratisat si le-a soptit la ureche cateva cuvinte. 
 
 
Cu toate ca intre ea si baieti au existat ceva tensiuni in ultimele, luptatoarea a trecut peste si s-au impacat inainte sa plece definitiv din concurs. 
 
"Nu mai fi rau", i-a spus lui Giani Kirita.  "Nici tu nu mai fi asa...", a fost mesajul pentru  Cazacu. 
 
 
"Sa nu mai vorbesti asa mult", i-a spus Belbita lui Vladimir. 
 
"Capul sus. Ti-am spus ca asa va fi. Nu uita ca nu esti singura aici. Iti promit ca iti scriu cand ajung acasa. Iti promit ca te caut. Sa ai mereu grija de tine, orice ar fi! Voi fi mereu alaturi de tine. Am inceredere in tine. Sunt alaturi de tine de acasa", i-a spus Diana Belbita, in lacrimi, colegei Larisa.
 
Benone Sinulescu şi-a făcut o casă de vis în munţii Buzăului! Rapsodul de 81 de ani este originar din comuna Siriu FOTO EXCLUSIV  icon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

 Adem, de la extaz la agonie, azi, în ”Mireasa din Istanbul”icon photo

Vedete

Adem, de la extaz la agonie, azi, în ”Mireasa din Istanbul”

Reuniune inedită în familia Boran, în episodul de azi din ”Mireasa din Istanbul”, difuzat de Kanal D

Titlu secțiune