Ce le-a spus complicele lui Gheorghe Dincă anchetatorilor despre Luiza Melencu: "Am violat eu pe altele, dar pe asta..."

Ștefan Risipiceanu este acuzat că ar fi violat-o pe una dintre victimele lui Gheorghe Dincă, Luiza Melencu

Distribuie pe:

Autor: R.L.

fara descriere

Ștefan Risipiceanu a fost reținut zilele trecute sub acuzația că ar fi violat-o pe Luiza Melencu la scurt timp după ce fata a fost luată la ocazie de Gheorghe Dincă.

În presă au apărut informații potrivit cărora vecinul și apropiatul lui Gheorghe Dincă ar fi recunoscut în fața anchetatorilor că ar fi abuzat-o sexual pe Luiza Melencu. Se pare că acestea sunt doar zvonuri!

Ce le-a spus complicele lui Gheorghe Dincă anchetatorilor: "Am violat eu pe altele, dar pe asta..."

Jurnaliștii de la cancan.ro au aflat că Ștefan Risipiceanu nu a mărturisit în fața oamenilor legii că ar fi violat-o și el pe Luiza, una dintre victimele lui Gheorghe Dincă. Ba din contră, în fața instanței, bărbatul considerat complicele Monstrului din Caracal a părut liniștit și a spus senin: "Am violat eu pe altele, dar pe asta nu".

Citeste si: Mama Luizei Melencu a mers azi la Cotroceni: ”Ăsta este strigătul meu de disperare”

Citeste si: Boala incurabilă de care suferă Ștefan Risipiceanu. Complicele lui Dincă a cerut o ambulanță în timpul arestului

Citeste si: Gheorghe Dincă și-a schimbat declarațiile! Cum au sfârșit, de fapt, Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu

Fără nicio remușcare, Ștefan Risipiceanu a mărturisit că a forțat alte femei să facă sex cu el, însă printre acestea nu a fost niciodată Luiza Melencu, tânăra sechestrată, violată și apoi ucisă de Gheorghe Dincă.

Autoritățile au ajuns să-l rețină pe vecinul lui Dincă după ce ar fi găsit urme de salivă în casa ororilor din Caracal. S-a vehiculat că bărbatul și-ar fi recunoscut deja fapta, însă această informație este falsă, susțin jurnaliștii de la cancan.

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate