Ce le-ar fi spus Gheorghe Dincă colegilor de celulă despre modul în care a ars cadavrul Alexandrei Măceșanu

Gheorghe Dincă ar fi dezvăluit un lucru important în cazul Caracal, și anume modul în care ar arde un cadavru.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

Gheorghe Dincă le-ar fi spus un lucru esențial în legătură cu ce s-ar fi întâmplat cu trupul Alexandrei Măceșanu. Criminalul din Caracal le-ar fi spus colegilor de celulă că atunci când un cadavru este ars, flăcările sunt de doi metri.

„Băi, băieți, când arzi un cadavru flăcările sunt de doi metri, sunt niște flăcări foarte mari”, le-ar fi spus Dincă, potrivit Antena 3.

Citeste si: Momentul șocant de la înmormântarea lui Ducu Darie. Ce i-a speriat de moarte pe toți!

Citeste si: Bunicul Luizei Melencu nu renunță nicio secundă la nepoata lui: ”De unde să știu eu că acest Dincă nu a luat-o pe Luiza și acolo într-o parcare a venit fiu-său și a dus-o la Arad?”

Citeste si: Imagini din interiorul butoiului în care Gheorghe Dincă susține că a ars trupul Alexandrei! Resturile sunt vizibile

Jurnalistul de investigație Ovidiu Zară consideră că inculpatul Gheorghe Dincă minte.

„Dacă ceea ce spune Dincă este adevărat, coroborăm cu ceea ce am constatat la fața locului pe teren. Am întrebat atât vecinul din stânga și din dreapta în momentul în care am fost la Caracal. Nimeni nu a sesizat niciun dram de fum, deși foarte mulți jurnaliști au spus că a fost fum. Asta mă duce la ideea că Gheorghe Dincă fabulează”, a declarat Ovidiu Zară.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate