Ce le-au întrebat procurorii pe colegele Luizei: „În loc să afle adevărul, ne întreabă pe noi numai porcării”

Colegele Luizei au fost chemate la audieri astăzi dimineață în jurul orei 11 și au dat din nou declarații în cazul Caracal.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.

fara descriere


In articol:

Colegele Luizei au fost reaudiate și au stat de vorbă cu procurorii DIICOT care au venit la București la Craiova.

Citeste si: Caz terifiant în Vaslui! Un adolescent de 17 ani a primit o bătaie soră cu moartea de la părinții fetei cu care se iubea: „L-au băgat într-un părău, probabil să-l înece”

Citeste si: Revoltă în cazul Caracal! Colegele Luizei Melencu au fost chemate la audieri la șase luni de la dispariția fetei

Citeste si: Florin Salam, lovit de o mare nenorocire după ce a cântat la priveghiul lui Emi Pian - evz.ro

Citeste si: Tamara Buciuceanu și-ar fi prevestit moartea? Care au fost ultimele versuri recitate de actriță

Ce le-au întrebat procurorii pe colegele Luizei? „În loc să afle adevărul, ne întreabă pe noi numai porcării”

Fetele spun că au primit aceleași întrebări pe care le-au primit și de la procurorii din Craiova și că nu li se pare normal să fie chemate din nou la audieri.
„Pe mine m-au întrebat aceleaşi lucruri ca şi data trecută, când m-au audiat procurorii de la Craiova. Cum era Luiza, în ce se îmbrăca, dacă erau haine de firmă, dacă avea prieten. Am fost audiată vreo 10 minute. În loc sa afle adevarul de la familia lui Dincă, pe ei să-i audieze, să-i reaudieze, ne întreabă pe noi numai porcării. Vor să ţină dosarul pe loc, nu vor sa se afle adevarul”, a declarat prima colega ieşită de la audieri.

fara descriere

În cazul Caracal a fost audiat din nou și bărbatul care ar fi așteptat la ocazie împreună cu Luiza, în ziua dispariției. Bărbatul a fost audiat de mai multe ori, însă avocatul familiei Melencu, Tonel Pop, susține că o parte din declarații s-au pierdut.
Consăteanul a povestit că în ziua de 14 aprilie era la ocazie alături de Luiza Melencu și nu s-au urcat în aceeați mașină pentru cp era prea plină. Omul a spus că fata a rămas singură în staţie şi nu ştie ce s-a mai întâmplat după aceea.

fara descriere

Colegele Luizei au intrat la audieri una câte una și au venit însoțite de părinți. Alături de ele au fost și familia Melencu.

„Mi se rupe sufletul când văd aceste fetiţe. Aşa era şi Luiza mea, plină de viaţă, un copil minunat. Am venit la Craiova să susţin aceste fete, sunt speriate, nu înţeleg de ce le-au chemat din nou. Ce vor sa mai afle după 6 luni?!”, a spus bunicul Luizei.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate