Ce le făcea Bogdan Drăghici, președintele T.A.T.A., victimelor minore! Bunica a intrat peste el: „O săruta, a împins-o și...”

Detalii din ce în ce mai șocant ies la iveală în cazul fetelor abuzate sexual de Bogdan Drăghici, președintele T.A.T.A..

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere


In articol:

Bogdan Drăghici, președintele T.A.T.A., este acuzat că și-a violat fiica minoră timp de trei ani. În plus, el a abuzat sexual și alte copile minore. Bunica uneia dintre victime a rupt tăcerea după ce agresorul a fost arestat.

Martora a povestit că, într-o dimineață, aștepta ca una dintre fetițe să vină la mașină, acolo unde era așteptată pentru a fi dusă la școală. Când a văzut că minora nu mai vine, bunica s-a dus în locuință după ea și l-a surprins pe Bogdan Drăghici.

„L-am văzut (pe Bogdan Drăghici, n.r.) cum, fiind în picioare, o ținea în brațe, o săruta, a împins-o în cuier…”, ar fi spus martora, potrivit unor surse judiciare, relatează Cancan.

Citeste si: Maia Morgenstern s-a împăcat cu fostul soț la 20 de ani de la divorț! Cei doi artiști au fost surprinși în ipostaze tandre în miez de noapte

Citeste si: Amenințări explicite cu moartea la adresa familiei lui Gheorghe Dincă și o farsă care a ajuns prea departe: ”Luiza și Alexandra sunt la mine” DEZVĂLUIRI

Citeste si: Scandal uriaș după ce Larisa de la ”Puterea Dragostei” l-a dat de gol pe Culiță Sterp: ”Mi-au spus că știu unde stau...”

fara descriere

Cum a răspuns Bogdan Drăghici acuzațiilor

Bogdan Drăghici a negat vehement acuzațiile la adresa lui și a învinovățit-o pe fosta lui soție pentru tot ce se întâmplă acum.

„În depoziţia dată în faţa organelor de urmărire penală, inculpatul Drăghici Gheorghe-Bogdan a negat săvârşirea faptelor şi a arătat că acuzaţiile reprezintă punctul culminant al demersurilor pe care fosta sa soţie, Drăghici Helen-Daniela, le-a făcut de-a lungul ultimilor ani pentru a o lua la domiciliu pe fiica lor minoră”, a notat instanța în acest caz, conform Cancan.

„Declaraţiile sale nu au vizat în mod deosebit acuzaţiile, ci prin ele a urmărit discreditarea mamei persoanei vătămate, care ar avea un comportament ce nu inspiră încredere”, se mai arată în dosar.

 

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate