Ce legătură a avut Andreea Esca, în trecut, cu familia lui Alexandru Arșinel. Puțini își mai aduc aminte: "La noi în Moldova este o tradiție"

Prezentatoarea TV a fost la un pas de a se înrudi cu Alexandru Arșinel!

Autor: Ștefania Ruxandra

In articol:

Andreea Esca este una dintre cele mai apreciate prezentatoare TV din România. Are în spate o carieră impresionantă și se bucură de notorietate, însă a preferat să fie tot timpul discretă atunci când venea vorba despre viața ei personală.

Cu toate acestea, știrista nu s-a ferit să recunoască că a avut o relație cu Bogdan, fiul lui Alexandru Arșinel, pe vremea când ambii erau adolescenți.

Citeste si: Interviu de excepție cu Vasile Muraru, unul dintre cei mai apropiați prieteni și colegi ai lui Alexandru Arșinel! Dezvăluiri emoționante despre toate momentele petrecute împreună| EXCLUSIV

Andreea Esca, despre fiul lui Alexandru Arșinel: "Primul iubit nu se uită niciodată"

Andreea Esca este căsătorită în prezent cu Alexandre Eram și are doi copii superbi, însă puțini știu că în perioada adolescenței a fost îndrăgostită până peste cap de Bogdan, fiul lui Alexandru Arșinel. A mărturisit-o chiar ea, în cadrul cărții sale, "Ce-am făcut când am tăcut": "Primul iubit nu se uită niciodată. Nu se poate să nu fi auzit asta măcar o dată. Amintirile mele mă leagă însă foarte strâns şi de al doilea.

Întâi de toate, să cădem de acord că vorbim despre acelaşi lucru: primul – adică primul cu care facem dragoste.

Citeste si: Ce trebuie să ai în portofel de Sfântul Andrei 2022? Vei avea noroc la muncă tot anul- kfetele.ro

Citeste si: Și-a cumpărat vechimea în muncă cu o sumă uriașă. Femeia din Iași care a făcut asta a muncit în străinătate- bzi.ro

Citeste si: Maria Dragomiroiu, dezvăluiri emoționante despre ceea ce i-a spus maestrul Alexandru Arșinel la începutul carierei: "Ce mi-a spus atunci, așa am făcut toată viața" Cum i-a marcat actorul drumul în muzica populară| EXCLUSIV

Primul a devenit astfel prietenul meu din liceu, care m-a iubit ani la rând înainte să fim iubiți în sens fizic şi nu am regretat niciodată decizia. Deși cel care n-a mai ajuns să fie primul mi-a dovedit în timp că era într-adevăr foarte îndrăgostit de mine, că era de o calitate umană rară şi un foarte bun prieten.", a scris Andreea Esca despre Bogdan Arșinel, în cartea sa.

Andreea Esca relație Bogdan Arșinel

Andreea Esca 

[Sursa foto: Facebook]

Alexandru Arșinel, despre relația fiului său cu Andreea Esca: "Nu ne-a prezentat-o"

Mărturisirile Andreei Esca despre fiul lui Alexandru Arșinel au ajuns și la urechile actorului. Acesta a declarat, însă, că Bogdan nu i-a dezvăluit niciodată faptul că a avut o relație cu știrista: "Ea era la liceu, el la fel, erau foarte tineri(..) Nu ne-a prezentat-o, nici nu era cazul, erau foarte tineri, erau la liceu. La noi în Moldova este o tradiție, și anume că partenerul de viață al unui tânăr se prezintă părinților înainte de nuntă. Acum, în vremurile astea, pe care le trăim, nu mai este așa ceva. Nu am avut mărturisiri de-astea. Este și a fost un bărbat foarte discret.", spunea Alexandru Arșinel, pentru impact.ro.

Andreea Esca și Alexandru Arșinel legătură neștiută

Alexandru Arșinel

[Sursa foto: Captură video]

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Cine e soția lui Alexandru Arșinel. Marilena i-a fost sprijin artistului timp de 56 de ani

Cine sunt copiii lui Alexandru Arșinel. Marele artist al României a avut doi băieți. Cum s-ar putea împărți moștenirea

Alexandru Arșinel își pregătise locul de veci. "Să nu aibă grijă copiii, când n-o să mai fiu". Unde va fi înmormântat marele actor

5 zodii au parte de belșug și realizări începând de mâine

SOFIA VICOVEANCA a dat vestea cruntă în direct la TV: Sunt la capăt de drum și...

Ce trebuie să facă fetele nemăritate de Sfântul Andrei 2022

Pensia, extrem de costisitoare. Cumpărarea de vechime - situație incredibilă

Tragedie pentru un cunoscut antrenor de fotbal. A anunțat pe Facebook că i-a murit fiica de 21 de ani

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies