Vedete

Ce legatura a avut Cristina Mihaela Dorobantu cu Brigitte Bardot in vacanta din Saint Tropez

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.N.C.


Ce legatura a avut Cristina Mihaela Dorobantu cu Brigitte Bardot in vacanta din Saint Tropezicon photo
 
Cristina Mihaela Dorobantu, frumoasa prezentatoare a rubricii “Secrete intre fete” de la Kanal D, a petrecut o scurta vacanta pe Coasta de Azur, in Saint Tropez, unde a recreat scenete din filmele idolului sau, actrita Brigitte Bardot.
 
Cu un nou look, asemanat de admiratori cu cel al divelor anilor 60, vedeta de televiziune a colindat cele mai frumoase locuri din statiunea exclusivista din sudul Frantei si a realizat cateva fotografii in locatii iconice, folosite in filmul lui Brigitte Bardot,  cu renumita Bardot, “Si Dumnezeu… a creat femeia”, cel care a transformat-o intr-un sex-simbol  si un etalon al feminitatii. 
 
 
Fanii vedetei din Romania au observat asemanarile de look prin mesaje pe pagina acesteia de socializare. 
 
“Eu sunt fan Brigitte Bardot. O ador si pe Sophia Loren. Cand am ajuns pe plaja in Saint Tropez, stiam ca acolo a pozat si Brigitte pentru filmul “Si Dumnezeu… a creat femeia”. Am folosit titlul ca descriere pentru pozele mele de pe plaja. Am avut parte de o minivacanta parca rupta dintr-un film de altadata”, declara Cristina Mihaela. 
Dezvăluire şocantă! Cum a fost găsit de fapt Ilie Balaci mort în casă! “Era întins pe jos, pe un hol îngust, în apartament”icon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Poezia scrisă în onoarea lui Ilie Balaci încă din timpul vieţii acestuia! Adrian Păunescu l-a admirat enorm pe marele fotbalist: ”I-ai fost Craiovei giuvaer de preţ”icon photo

Stiri

Poezia scrisă în onoarea lui Ilie Balaci încă din timpul vieţii acestuia! Adrian Păunescu l-a admirat enorm pe marele fotbalist: ”I-ai fost Craiovei giuvaer de preţ”

Suporterii Craiovei ştiu că poezia scrisă în onoarea lui Ilie Balaci a fost a lui Adrian Păunescu, un mare prieten şi fan al fotbalistului.

Titlu secțiune