Ce legătură există între Culiță Sterp și Vlăduța Lupău. Imaginea care ridică semne de întrebare

Culiță Sterp este unul dintre cei mai de succes cântăreți de muzică de petrecere de la noi, având zeci de evenimente la care participă alături de alți colegi.

Distribuie pe:

Ce legătură există între Culiță Sterp și Vlăduța Lupău. Imaginea cale pune semne de întrebare


In articol:

O asemenea situație a avut loc și în urmă cu puțin timp, când carismaticul artist s-a întâlnit cu controversata Vladuța Lupău.

Cei doi au participat la același eveniment. Mai mult decât atât, au dorit să imortalizeze momentul în care s-au întâlnit, poza fiind postată imediat pe rețelele de socializare.

Ce legătură există între Culiță Sterp și Vlăduța Lupău. Imaginea cale pune semne de întrebare

Are Carmen de la Sălciua motive de îngrijorare?

Culiță Sterp și Carmen de la Sălciua formează unul dintre cele mai controversate cupluri din showbiz. Cei doi au fost căsătoriți, însă după o perioadă s-au desparțit cu scandal. În momentul de față, cei doi cântăreți declară că și-au mai dat o șansă și că au din nou o relație, dovadă că sentimentele lor nu au dispărut în perioada cât au fost despărțiți.

Citeste si: Soțul Vlăduței Lupău își ia adio de la CFR Cluj, după scandalul amoros al nevestei! Adi Rus: ”Mulțumesc pentru sprijinul acordat și neacordat”

Citeste si: Mesajul emoționant publicat de Lora, la scurt timp după ce și-a înmormântat mama

Citeste si: China: autoritățile au interzis înmormântările celor infectați cu coronavirus. Ce se întâmplă cu trupurile celor decedați

Deși Carmen și Culiță sunt din nou împreună, acest lucru nu îl oprește pe artist să se pozeze alături de alte femei frumoase.

Carmen de la Sălciua nu are motive de îngrijorare, deoarece Culiță și Vlăduța sunt colegi de breaslă, fiind evident că participarea lor la aceleași evenimente este inevitabilă.

Ce legătură există între Culiță Sterp și Vlăduța Lupău. Imaginea cale pune semne de întrebare

Fanele sunt în extaz atunci când Culiță Sterp își face apariția, însă nici una nu are șanse la inima cântărețului, pentru că, în ciuda tuturor situațiilor prin care au trecut, el și Carmen sunt împreună și la bine, dar și la greu.

 

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate