Ce mai fac mirii de la "Patru nunti si o provocare in Tenerife!" Cadou obscen de ziua unuia dintre homosexualii de la PRO TV: "Am gustat si era foarte dulce"

Daniel Ionescu si Mihai Vantu, cei doi homosexuali care au castigat concursul „Patru nunti si o provocare” de la PRO TV locuiesc din vara, in Tenerife, acolo unde, zilele trecute, au avut parte de o zi speciala.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriereDaniel a primit un tort in forma de penisCei doi au sarbatorit ziua de nastere a lui Daniel in cuplu. Au mers impreuna la o terasa din statiune, profitand de faptul ca temperatturile se situeaza si acum aproape de 30 de grade Celsius. Acolo au avut parte de o surpriza, patronul localului pregatindu-i sarbatoritului, in complicitate cu sotul lui Daniel, un tort in forma de... penis. Prajitura era frumos ornata cu lumanari si cu cirese rosii. Daniel a apreciat surpriza, s-a amuzat si evident, a... gustat-o.fara descriereFata in fata cu... tortul

Anticipand interesul pentru aceste imagini, sarbatoritul a postat fotografiile „scandaloase” de la ziua lui pe contul de Facebook, cu un comentariu pe masura.fara descrierePrajitura era ornata cu cirese „Asa da titlu de WOWbiz... Homosexualul de la PROTV a primit de ziua lui un tort in forma de p...a cu cruce rosie... Sotul meu, Mihai, mi-a facut o surpriza pe care am gustat-o! A fost foarte dulce!”, a scris Daniel, spre amuzamentul prietenilor sai virtuali.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate