Ce mare s-a făcut burtica Siminei de la Puterea Dragostei! Imagini surprinse cu ea la o petrecere cu manele VIDEO

Simina de la Puterea Dragostei și-a afișat, în mod oficial, burtica de gravidă

Distribuie pe:

Autor: A.M.


In articol:

fara descriere

Simina de la Puterea Dragostei și-a afișat, în mod oficial, burtica de gravidă. Fosta concurentă de la Puterea Dragostei a sărbărit seara trecută alături de Alex Zănoagă, tatăl copilului și alți apropiați.
După multe zvonuri cu privire la sarcina Siminei, avem și confirmarea oficială. Îmbrăcată într-o rochie albastră, mulată, Simina și-a etalat mândră burtica de gravidă.
Totul s-a întâmplat la o petrecere la care Edy Talent a întreținut atmosfera invitaților.
Mai mult, prietena ei Mari, s-a dat de gol și a dezvăluit chiar și sexul bebelușului. Se pare că Simina și Zănoagă vor avea un băiețel.

"O să avem un nepoțel", a scris Mari în dreptul fotografiei.

fara descriere

Simina de la Puterea dragostei își pune în pericol sarcina

Simina de la Puterea dragostei își pune în pericol bebelușul! Deși este însărcinată și poartă în pântece copilul conceput cu Alexandru Zănoagă, fosta concurentă de la Puterea dragostei consumă alcool.

Într-un clip postat de manelistul Edy Talent pe contul său oficial de TikTok, Simina apare cu paharul de șampanie în mână. În imagini, cântărețul Edy Talent este cocoțat pe o masă, iar alături se află două cupluri formate în casa Puterea dragostei: Mary și Robert și graviduța Simina cu iubitul ei, Alexandru Zănoagă. Toată lumea se simte bine și dansează, dar nu ai cum să nu remarci că fiecare are câte o cupă cu șampanie în mână, inclusiv viitoarea mămică. În clip se vede cum cei cinci protagoniști ciocnesc paharele cu băutură, urmând cel mai probabil să ia câte o înghițitură de șampanie. 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate