Ce mare s-a făcut Izabela, fiica Sânzianei Buruiană! Participă la concursuri de miss pentru copii

Sânziana Buruiană și fetița ei, Izabela, împreună la Teo Show.

Distribuie pe:

Autor: R.L.

fara descriere

Izabela Zuluf și mămica ei, Sânziana Buruiană, au fost invitate împreună la Teo Show.

Sânziana Buruiană a rărit considerabil aparițiile la evenimente mondene și emisiuni de televiziune, preferând să se ocupe foarte mult de fiica ei, Izabela. Blondina își duce fetița la concursuri de miss pentru copii. Izabela va participa în curând la un astfel de eveniment tocmai în Antalya.

fara descriere

Izabela este vorbăreață și energică, adoră să poarte rochițe și să urce pe scenă, fără pic de emoții.

"De jumătate de an participă la concursuri de frumusețe. A câștigat și premii. S-a obișnuit cu scena. La noi nu e înca așa cum este afară, deși se încearcă! Vârsta minimă este de trei anișori. Iza nu vrea în pantalonași, tot timpul îmi spune să o îmbrac frumos, să o aranjez", a declarat Sânziana Buruiană la Teo Show.

Întrebată ce meserie își dorește, Izabela Zuluf a răspuns imediat: "Cântăreață!"

"Cântă, cântă! A învățat și poezii la grădiniță", a completat Sânziana.

Citeste si: Natalia Mateuț, declarații fără rușine despre ce face în intimitate: "Să practicăm sexul oral de câteva ori pe săptămână..."

Citeste si: Daniel de la Puterea Dragostei și-a făcut iubită? Cum arată tânăra care i-a furat inima. Plușica o să fie geloasă

Citeste si: Bogdan Mocanu și Jador ar fi trebuit să facă astăzi actele pentru viză! Surpriza neplăcută de care au avut parte: "Pe bune?!"

 

Ce părere are Nicolae Zuluf, soțul Sânzianei Buruiană, despre participarea fiicei lui la astfel de concursuri pentru copii? "Tatăl ei înțelege cât de cât. Mi-a spus că îi place că mă ocup foarte mult de ea. Ne susține. Bărbații nu prea înțeleg cum e cu aranjatul. Dar îmi place să o învăț să fie cochetă, încă de la vârsta asta. O văd autoritară, liderul celorlalți copii. Seamănă mult cu mama mea, sunt aceeași zodie amândouă. Poate va vrea la Drept, ca bunica ei.Aa început să spună din cas[. Povestește tot ce face fiecare. Probabil și la grădiniță povestește. Acasă îmi spune ce face fiecare copil de la grădiniță. Nu fabulează, nu își imaginează, îmi spune exact ce s-a întâmplat. E bine că aflu și eu, suntem prietene deocamdată", a mai spus Sânziana Buruiană la Teo Show.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate