Vedete

Ce maşină conduce Mircea Badea. Incident neplăcut în parcarea unui mall din Cluj

Mircea Badea a făcut public un mic incident în care a fost implicat în parcarea unui mall din Cluj.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A. I.


Ce maşină conduce Mircea Badea. Incident neplăcut în parcarea unui mall din Cluj icon photo

Badea conduce un Jeep Subaru, iar, potrivit vedetei TV, parcarea mall-ului din Cluj în care se afla atunci era jumătate goală. Ei bine, un clujean s-a gândit să parcheze lângă el, creându-i lui Badea dificultăţi în a ieşi din parcare.

Micul incident a fost pentru Badea un prilej pentru a-şi arăta încă o dată simpatiile politice, el ironizându-l pe clujeanul respectiv. Totodată, s-a legat şi de Skoda clujeanului, numind-o "cazan".

Ce maşină conduce Mircea Badea. Incident neplăcut în parcarea unui mall din Cluj

"Subaru este, firesc, a mea. Parcarea de la mall era jumătate goală. Iată unde s-a gândit alegătorul lui Boc să-şi parcheze cazanul argintiu :)) ", a scris Badea pe Facebook.

Postarea lui Badea a stârnit o mare controversă pe reţeaua de socializare. "Skoda aia o să ajungă la 1 milion de kilometri, Subaru nu prea; cine mai are cazan acum?!:)))))", a comentat cineva. "Te-ai înghesuit singur din ce se vede. Dacă o <băgai> dreapta... aveai loc... atât cât ne permit parcările", a reacţionat altcineva. 

 
 
 
În acest Paradis au stat concurenţii de la Exatlon 3 înainte de intrarea in competiţie. Uite ce au mâncat şi cum s-au relaxat "Faimoşii" FOTO EXCLUSIV! icon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Dansatoarea căreia i-a murit copilul era animatoarea lui Snoop Dogg! EXCLUSIVicon photo

Vedete

Dansatoarea căreia i-a murit copilul era animatoarea lui Snoop Dogg! EXCLUSIV

Cristina Enache, dansatoarea favorită a lui Leo de la Strehaia, are un trecut mai mult decât fabulos în lumea showbiz-ului, carieră la care a renunţat, acum mai bine de patru ani, pentru a se dedica maternităţii.

Titlu secțiune