Ce mașini conduce Andy de la Puterea Dragostei! El și None s-au afișat cu bolizii de lux în București

Andy și None conduc amândoi bolizi de lux. Cei doi concurenți de la Puterea Dragostei au fost surprinși cu mașinile de lux în Bucuresti.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

Mădălin None și Andy conduc amândoi două mașini de lux. Cei doi concurenți de la Puterea Dragostei s-au întâlnit în București și se pare că, pe lângă participarea la emisiunea din Istanbul, îi leagă și gusturile pentru mașini scumpe.

Andy conduce un superb Audi, iar None un Mercedes CL 63 pe care și l-a achiziționat anul trecut și care valorează aproximativ 50.000 de euro.

Fostul iubit al Roxanei mai are încă o mașină scumpă, un BMW alături de care s-a fotografiat de mai multe ori. 

Citeste si: Avem cele mai sexy imagini cu Plușica! Cum arată în costum de baie cea mai senzuală concurentă de la Puterea Dragostei!Fotografiile care vor incendia Internetul! Frumoasa a făcut o ședință foto extrem de fierbinte special pentru WOWbiz.ro

Citeste si: Roxana de la Puterea Dragostei, filmată în timp ce se schimba! Imaginile cu ea goală au fost făcute publice chiar de Bianca

None, fotografiat în timp ce conducea cu mănuși

Concurentul a publicat o fotografie în care apare la volanul mașinii sale și poartă mănuși. Un internaut a încercat să facă o glumă pe seama lui, dar fostul concurent i-a dat imediat replica.

“Mănuşi îţi trebuiau ţie...parcă ai fi blindat de bani”, i-a scris un internaut lui None.

“Sunt blindat şi de bani!”, a răspuns el prompt.

sursa foto: Kanal D

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate