Ce mașini deține Nicolae Guță și câți bani a plătit pentru fiecare din ele

Nicolae Guță este unul dintre cei mai bogați maneliști din România și ca orice reprezentant al genului are mașini scumpe. Totuși, cântărețul reprezintă o excepție din acest punct de vedere: nu este absolut deloc pasionat de mașini.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

Nicolae Guță
Nicolae Guță, are mașini scumpe dar nu le folosește


In articol:

Nicolae Guță deține mașini scumpe și a plătit zeci de mii de euro pe fiecare din ele, însă preferă să meargă cu o Dacia Logan autohtonă. Adică nu BMW, nu Mercedes, nu Aston Martin, nu Lamorghini sau Bugatti ci... DACIA. Guță nu face acest lucru pentru că este patriot ci pentru că este un tip foarte practic și vede într-o mașină doar un mijloc de locomoție rapid, nu mai mult.

Nicolae Guță a dat sute de mii de euro pe mașini de lux dar merge cu Dacia

"Guță are mașini nemțești de câteva sute de mii de euro, dar le conduce foarte rar. Are în schimb trei mașini Dacia, una Solenza, încă una model mai vechi și un Logan, pe care le șofează prin țară. Nicolae spune că patria asta are drumuri așa proaste și șoferi neatenți și chiar inconștienți, așa că nu merită să ieși cu o bijuterie pe patru roți pe șosele, că sunt riscuri foarte mari să ți-o bușească cineva. Și, în plus, Daciile lui de suflet au valoare sentimentală. Îi amintesc că a plecat de jos, din sărăcie și s-a zbătut pentru fiecare leuț pe care l-a câștigat", a declarat un  apropiat al lui Nicolae Guță pentru WOWbiz.ro cu ceva vreme în urmă.

Nicolae Guță
Guță merge cu Dacia Logan

Citeste si: Cu ce bărbat a fost surprinsă Bianca de la Puterea dragostei, după ce s-a despărțit de Livian - evz.ro

Nicolae Guță nu a fost niciodată pasionat de mașini, însă copiii lui da. Unul dintre fiii lui Nicolae Guță chiar are o afacere cu mașini, pe care le importă din străinătate și le vinde la Petroșani. Practic, Guță ar putea să vină și să-și aleagă orice mașină și-ar dori din parcul auto al fiului său, însă nu-l interesează nici un pic acest aspect.

Citeste si: Nicolae Guță are o casă atât de mare încât nepoții și-au făcut teren de fotbal pe terasă. Imagini fabuloase cu vila manelistului de la Petroșani

Citeste si: Asta da aroganță! Nicoleta Guță i-a făcut băiatului teren de fotbal pe marmură, în vila de 500.000 de euro

Citeste si: Interceptări horror în dosarul Duduianu. Cum îi teroriza Denom pe maneliști

Guță, mai pasionat de case decât de mașini

Iar dacă Nicolae Guță este atât de puțin interesat de mașini scumpe și care, fiecare să coste foarte mult, nu același lucru se poate spune și despre case. Guță deține un adevărat imperiu imobiliar în Petroșani și București dar și pe litoral, acolo unde deține, de asemenea, câteva apartamente. Încă de când a debutat în muzică, Nicolae Guță a visat să contruiască câte o casă pentru fiecare copil al său și, în mare parte, a și reușit acest lucru. Nicolae Guță are 12 copii recunoscuți.

Galerie foto 
Citește și:

Nicoleta Guță a devenit patroană de magazin alimentar! Manelista vinde produse bio!

Șoc în lumea manelelor! Narcisa Guță este devastată. Fiul ei a fost bătut cu bestialitate și operat de urgență

Pensionarii sunt terminați! Vor pierde aproape 200 de lei. Este dezastru în sistem

Mama lui Iancu Sterp, declarație dură despre Denisa la o lună de la despărțire! ”Nu era o iubire pe care să o simtă fiul meu. S-o fi lovit la cap la Survivor”

Fiul lui Nicolae Guță fumează ”ca un șarpe” la 14 ani! Alberto ”rupe” narghileaua, deși acum câteva luni a avut probleme de sănătate

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies