Ce mesaj a apărut, după ce Ella a părăsit Puterea Dragostei! ”Drum bun în viață Ella Tina, știm ca după toate cele întâmplate...”

Ce mesaj a apărut pe rețelele de socializare, după ce Ella a părăsit Puterea Dragostei.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

Un mesaj a apărut pe rețelele de socializare, după ce Ella a părăsit Puterea Dragostei Sezon 2 în gala de sâmbătă.

”Astăzi a fost eliminată a doua cea mai votată, plăcută și iubita concurenta! Rămân în emisiune specii precum Mary, Bia .. Nu mai enumăr că se știu..

Fata asta a intrat axată doar pe un singur bărbat, bărbat cu care se cunoștea deja de afara, au împărtășit câteva momente împreună, el o aștepta încă din sezonul 1 sa vină.. A venit și ce a primit în schimb? Umilință, batjocoră.. Cred nici ultima femeie de pe pământ nu ar fi meritat să fie tratata așa.. 👎

Citeste si: După ce Bianca Drăgușanu s-a măritat cu Alex Bodi, Tristan Tate și-a prezentat noua cucerire

Citeste si: Hamude i-a luat mașina lui Lino Golden, după ce acesta a făcut accident! Cum arată acum bolidul unicat în România?

fara descriere

Citeste si: Cum se alintă Livian și Bianca de la „Puterea dragostei”: „Unul dintre motivele pentru care m-am îndrăgostit...”

Din punctul meu de vedere fata asta chiar a arătat și a demonstrat #PutereaDragostei.

Singura greșeală a Ellei posibil sa fi fost aceea ca a intrat fixata DOAR pe un singur bărbat.. Pe acest măscărici pe numele lui de scena JADOR care în afara cu ea era total alt om iar în emisiune altul, măscăriciul pe care îl vedem zilnic pe tv! 👎 Din ce am aflat, după eliminarea Ellei, măscăriciului ii părea rău și o voia înapoi ca nu mai avea cu cine sa facă subiecte.

Drum bun în viață Ella Tina, știm ca după toate cele întâmplate voi v-ați împăcat dar dacă accepți un sfat prietenesc.. LASĂ-L! Omul doar te folosește! Meriți ceva mai bun! 🤞„, a scris o admiratoare pe social media.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate