Ce mesaj a trimis Traian Băsescu în ziua alegerilor prezidențiale 2019, turul II! "Dacă azi nu votezi, în următorii 5 ani să taci din gură”

Traian Băsescu a transmis un mesaj în ziua alegerilor prezidențiale 2019.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

Astăzi, înainte ca urnele de votare să fie deschise, Traian Băsescu a transmis un mesaj către cetățeni. Astfel că, fostul președinte al țării îi îndeamnă pe oameni să meargă să voteze, altfel ”în următorii 5 ani vor tace din gură”. De asemenea, Traian Băsescu a mărturisit public că nu va vota PSD.

Citeste si: Alegeri prezidențiale 2019 turul 2! Bătălia finală! Viorica Dăncilă versus Klaus Iohannis! Cine va câștiga?

Citeste si: Alegeri prezidenţiale 2019 – Numărul alegătorilor care au votat la secţiile din străinătate a depăşit 250.000! In primul tur, până sâmbătă la ora 17.00, au votat aproape 188.000 de români

Citeste si: Alegeri prezidenţiale 2019 – Rareş Bogdan şi Robert Sighiartău au votat sâmbătă la Madrid! Rareş Bogdan: "Să dăm cea mai usturătoare înfrângere"

"Dacă azi nu votezi, în următorii 5 ani să taci din gură!

Dacă azi nu votezi înseamnă că n-ai înţeles nici faptul că azi eşti unica putere în stat şi nici faptul că răspunderea ta este pe măsura puterii uriaşe pe care ţi-a dat-o Constituţia României .

Chiar dacă este puţin mai frig decât în luna August iar ploaia măruntă te obligă să treci la ţinuta cu umbrelă, nu ai nici un motiv serios să nu mergi la vot, mai ales că secţia de votare este aproape de locuinţa ta. Ştii şi tu că „iarna nu-i ca vara".

Ai de ales între eşec garantat al viitorului nostru, al românilor şi speranţă.
Şi pentru că am de ales pentru viitorul nostru, eu nu votez PSD", a notat Traian Băsescu pe facebook.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate