Ce mesaj i-a transmis Claudia Pătrășcanu soacrei sale, înainte de divorț

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău divorțează. Despărțirea nu are loc în termeni amiabili, iar Claudia Pătrășcanu își dorește ca procedurile să se finalizeze cât mai repede.

Autor: A.M.

In articol:

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău divorțează. Despărțirea nu are loc în termeni amiabili, iar Claudia Pătrășcanu își dorește ca procedurile să se finalizeze cât mai repede.
Nu doar relația cu tatăl copiilor este una dificilă, dar și cea cu familia acestuia.
Într-un interviu la un post de televiziune, Claudia Pătrășcanu a transmis un mesaj atât soțului, cât și familiei lui.

Citeste si: Claudia Pătrășcanu îl face praf pe Gabi Bădălău! Cântăreața a decis să spună lucrurilor pe nume și divorțul lor se transformă într-un scandal fără precedent în showbiz

"Dacă ar fi respectat faptul că sunt mama copiilor lui, ar fi simţit acest lucru în inimă şi m-ar fi respectat toată viaţa. Dar deocamdată postează doar tot felul de mesaje dubioase şi răutăcioase. Atunci când încă mai ai sentimente de respect şi iubire pentru mama copiilor tăi, înseamnă că îţi iubeşti copii. Dacă nu mai ai aceste sentimente, înseamnă că nici pe copii nu îi iubeşti şi nu îi respecţi", a spus Claudia Pătrăscanu.

Citeste si: Previziuni sumbre ale Babei Vanga. Ce se va întâmpla în curând- bzi.ro

Cei mai importanți sunt acum copiii pentru ea, motiv pentru care își dorește să încheie aceste capitol și să își crească copiii într-un mediu liniștit.

"Îmi doresc linişte şi să se termine acest divorţ. Este obositor şi trist pentru copiii noştri care mai târziu vor creşte şi nici ei nu vor avea linişte în sensul acesta", a mai spus artista.

Claudia Pătrășcanu îl face praf pe Gabi Bădălău

Claudia Pătrășcanu, una dintre cele mai cunoscute cântărețe din showbiz-ul autohton, a decis să spună lucrurilor pe nume cu privire la divorțul ei de Gabi Bădălău, după ce, timp de luni bune, a preferagt să nu alimenteze scandalul.

Cu toate acestea, Claudia Pătrășcanu pare să fi ajuns la capătul răbdării cu privire la felul în care Gabi Bădălău o tratează și, alături de el, întreaga familie a acestuia, cunoscută pentru ”puterea” pe care o deține în județul Giurgiu.

”Primesc foarte multe mesaje în care sunt întrebată “cum de nu am ajuns la o înțelegere amiabilă cu tatăl copiilor mei?! Și de ce vreau instanță?! Oameni buni... Eu nu mi-am dorit niciodată un război în care să fie implicați copiii noștri!!! Tatăl lor este cel care a decis

că-și dorește că divorțul nostru să aibă loc prin instanță! De fiecare dată când ajunge de prin cluburi sau de prin vacanțele pe care și le petrece cu diverse “doamne”, îmi trimite mesaje de amenințare și intimidare, că instanța va decide în favoarea lui! Mă întreb și eu, cum probabil că vă întrebați și mulți dintre voi care citiți aceste rânduri acum, cum știe el deja ce va decide instanța???”, este unul dintre mesajele explicite postate de Claudia Pătrășcanu.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Florin Călinescu, probleme de sănătate. A fost nevoie de intervenția medicilor: „Nu vreau să îl pierd. Îmi e tare drag”

Doi frați din Iasi s-au căsătorit și au facut copii. Procurorii le-au stricat povestea de dragoste și i-au trimis in instanță

Elena Ionescu de la Survivor Romania, secretul virginității! La 24 de ani, mama ei si-a dat de gol fiica spunând că încă este ”fecioară”!

Anca Serea, declarații despre al șaptelea copil: „O să-l fac!”

Mircea Badea a șocat pe toată lumea. Femeia care l-a dat peste cap: M-a bulversat complet. Încep să sufăr

Cea mai toxică legumă de pe piață la ora actuală! Este stropită cu o substanță cancerigenă! Românii o consumă aproape zilnic. Au fost găsite pesticide în 98% din mostrele testate

Imagini stranii pe cer. Un fenomen ciudat a apărut din senin. FOTO

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies