Vedete

Ce mesaj i-a transmis Ramona Gabor frumoasei Adelinei Pestriţu când a văzut că a ajuns cu Virgil în Dubai

Imediat după botezul micuţei Zenaida, Adelina Pestriţu i-a făcut o surpriză de proporţii lui Virgil Şteblea, şi anume un sejur în Dubai!

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.V.


Ce mesaj i-a transmis Ramona Gabor frumoasei Adelinei Pestriţu când a văzut că a ajuns cu Virgil în Dubaiicon photo

Adelina Pestriţu i-a făcut o surpriză de proporţii iubitului ei, Virgil Şteblea, după botezul micuţei Zeny şi după petrecerea de botez a fiicei lor. Cei doi şi-au făcut bagajele şi s-au îmbarcat spre Dubai, locul milionarului şi luxului pe pământ!

Imediat ce au ajuns în Dubai, pe tărâmul celor mai fierbinţi nisipuri şi celor mai frumoase plaje, Adelina Pestriţu a postat pe reţelele de socializare imagini din staţiunea de lux unde a rezervat un sejur. Pare-se că Adelina Pestriţu se înţelege mai bine cu temperaturile ridicate, mai ales că a pozat într-un costum de baie sexy, cu ochelarii la ochi!

La una dintre fotografiile postate pe social media, Adelina Pestriţu a primit un mesaj de la Ramona Gabor, spunându-i ”Welcome to Dubai” (”Bine ai venit în Dubai”). Admiratorii au înroşit butonul de like pe reţelele de socializare la fotografiile frumoasei Adelina Pestriţu, transmiţându-i mesaje de admiraţie.

 
Cum arată astăzi Cornel Constantiniu! Celebrul cântăreţ, grav bolnav, a fost acum câteva zile la aniversarea soţiei lui Petre Geambaşu FOTO icon photo

Titlu secțiune

Titlu secțiune