Ce mesaj le-a transmis Ştefania cârcotaşilor, după ce ea şi Adelin au părăsit casa de la ”Puterea Dragostei”

Ştefania şi Adelin au fost descalificaţi şi au părăsit casa de la ”Puterea Dragostei”. Aşa că acum cei doi se află acasă.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

fara descriere

A fost multă tristeţe în casa de la ”Puterea Dragostei” după ce, în emisiunea de marţi, Andreea Mantea a anunţat că Ştefania şi Adelin au fost descalificaţi pentru că nu au respectat regulamentul.

Toţi concurenţii ştiau că regulamentul de la ”Puterea Dragostei” prevede clar că fetele nu au voie să se întâlnească cu băieţii în afara casei fără acceptul celor din producţia emisiunii. Iar, Ştefania şi Adelin au fost fotografiaţi în Bucureşti, în timp ce se aflau într-un magazin.

Deşi Andreea Mantea le-a oferit posibilitatea ca unul dintre ei să se salveze şi să rămână în casă, cei doi iubiţi au hotărât să plece amândoi din casa de la ”Puterea Dragostei”.

La scurt timp după ce au ajuns acasă, unde mulţi credeau că relaţia dintre Ştefania şi Adelin se va rupe, tânăra a postat câteva mesaje prin care le răspunde cârcotaşilor. În primul rând ea a scris pe pagina ei de socializare că este ”într-o relaţie”, apoi a postat mesajul: ”Împreună până la sfârşit, doar cei puternici pot”.

fara descriere

Ştefania şi Adelin au fost printre primii concurenţi intraţi în casa de la ”Puterea Dragostei” şi în scurt timp au format unul dintre cele mai solide cupluri. De altfel, din comentariile celorlalţi concurenţi, după ce ei au părăsit casa de la ”Puterea Dragostei” reiese că mulţi cred că relaţia dintre Ştefania şi Adelin va rezista.
 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate