Ce meserie are acum, Liviu Dragnea, în închisoare! S-a întors în ”timp” cu 30 de ani!

Liviu Dragnea și-a ”reluat” prima meserie pe care a avut-o în trecut! Ce face acum în penitenciar.

Distribuie pe:

Autor: A.V.


In articol:

  Liviu Dragnea se află închis în Penitenciarul Rahova. Fostul președinte PSD are de ispășit o pedeapsă de 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare. Liviu Dragnea a primit recent aprobare să lucreze la garajul auto al Penitenciarului Rahova.

  Fiind absolvent al Facultăţii de Transporturi Auto a Politehnicii din Capitală, prima lui slujbă a fost la Secţia auto a Întreprinderii de Utilaj Greu şi Transport pentru Construcţii Craiova. În vârstă de 56 de ani, el a intrat pe băncile facultății în jurul vârstei de 21 de ani. După ce a absolvit facultatea Politehnicii, a mai făcut alte două facultăți.

  Citeste si: Anna Lesko, spectacol de senzualitate pe plajă, cu berea în mână. Artista a atras toate privirile

  Citeste si: Harry și Meghan, în casa miliardarului rus care a vrut să-și taie soția de față cu toată lumea - evz.ro

  Citeste si: Imagini scandaloase! Ce i-a făcut o polițistă unei bătrâne din Rădăuți care vindea legume pe marginea trotuarului

  Citeste si: Halucinant. Avem VIDEO! Ce a spus criminalul din Făget în momentul în care a fost capturat de polițiști! A recunoscut TOTUL: ”Icoana care m-a scos afară la 6 dimineața”

  Liviu Dragnea ar putea fi eliberat

  Curtea Constituțională urma să se pronunțe în cursul zilei de ieri asupra unei sesizări depuse de Florin Iordache, sesizare ce vizează constituționalitatea completului de la Înalta Curte de Casație și Justiție care a judecat cazul lui Liviu Dragnea.

  Decizia în această privinta a fost amânată de 5 ori până acum.

  Dacă judecătorii se vor pronunța favorabil asupra sesizprii, Liviu Dragnea ar putea beneficia de anularea pedepsei și ar fi eliberat din închisoare, urmând ca dosarul lui să fie rejudecat.

  Urmatorul articol
  Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
  Setari de confidentialitate