Ce meserie are, cu adevărat, Margherita de la Clejani! Părinții au trimis-o la o facultate particulară, dar...

Margherita de la Clejani s-a specializat în jurnalism la facultate, dar nu a profesat această meserie până acum.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere
Margherita de la Clejani s-a specializat în jurnalism, ea absolvind, în 2015, Facultatea de Jurnalism, Psihologie și Științe ale Educației - specializarea Jurnalism, din cadrul Universității Hyperion din București. Cursurile la facultatea particulară au durat 3 ani, taxa pentru un an de studiu fiind de 3.000 de lei. (vezi motivul pentru care Margherita s-a dus la cimitir)


In articol:

Citeste si: Fiica Vioricăi de la Clejani, accident rutier în urmă cu puţin timp. A fost testată POZITIV! Ce droguri a consumat cântăreaţa

Citeste si: VIDEO | Iubitul Margheritei, adeptul drogurilor

Citeste si: VIDEO | Margherita, victima anturajului: "Fiica mea este vânată de oameni dubioși!"

Numele Margheritei apare pe olistă cu note obținute la examene în anul 2 de studiu. Astfel, fiica Clejanilor a obținut 5 la "Etică și deontologie", 8 la "Dreptul comunicării", 9 la "Radio", 8 la "TV" și 8 la "Fotojurnalism". Chiar dacă a absolvit facultatea, Margherita nu a practicat meseria de jurnalist, dar s-a consacrat ca invitată în diverse emisiuni televizate.

fara descriere

Ce meserie are Margherita de la Clejani. A picat BAC-ul pentru două sutimi

În vara lui 2012, când era elevă a liceului Dinu Lipatti, Margherita a ratat BAC-ul la mustață, în ciuda faptului că a promovat toate probele. Margherita a luat nota 6,4 la română, 5,2 la istorie și 6,35 la geografie. Astfel, media ei generală a fost 5,98, cu două sutimi mai mică decât media 6, care asigura promovarea BAC-ului. Fata Vioricăi din Clejani a făcut contestaţie, însă fără acest lucru nu a ajutat-o prea mult.

"Am scris 'Luceafărul'. Am luat luceafărul ăla şi l-am desfăcut în patru, în cinci, în şase. Şi nu mi se pare corect ca eu să iau nota 6.40. Am făcut contestaţie şi mi s-a scăzut din notă! De ce? Nu mi se pare corect", a spus fiica Clejanilor. Până la urmă, Margherita din Clejani a luat BAC-ul în sesiunea de toamnă a anului 2012, după ce a obţinut media 6,65. Margherita a revenit zilele trecute în prim-plan după ce a provocat un accident. Mai mult, ea riscă un  dosar penal pentru consum de substanțe interzise.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate