Ce meserie secretă are "Pluşica" de la „Puterea dragostei”! La bacalaureat, Marina a luat note mari la matematică şi la geografie!

Specializarea cu care a absolvit liceul arată ce meserie secretă are "Pluşica" de la „Puterea dragostei”.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere

De acum se ştie ce meserie secretă are "Pluşica" de la „Puterea dragostei”. Marina a dezvăluit, înainte de participarea în emisiunea prezentată de Andreea Mantea, că lucrează la un salon de cosmetică, însă pregătirea sa este cu totul alta.

Citeste si: Simina de la “Puterea dragostei” a plâns după iubitul ei, care a părăsit-o după 7 ani! A recunoscut că nu vrea altă dramă în viaţa ei!

Citeste si: Unde stau concurenții de la ”Puterea Dragostei” după ce termină filmările

Citeste si: Jador a fost eliminat de la Puterea Dragostei! A părăsit competiția în lacrimi

Ce meserie secretă are "Pluşica" de la „Puterea dragostei”. A absolvit cu specializarea „tehnician în turism” 

În vara lui 2017, Marina a absolvit „Liceul Tehnologic Antim Ivireanul” din Bucureşti, cu specializarea „tehnician în turism”. la Bacalaureat, ea a luat 6.1 la „Limba şi literatura română”, 8.65 la „Matematică” şi 7.95 la „Geografie”. (vezi cum arăta Pluşica la 19 ani)

fara descriere

Ce meserie secretă are "Pluşica" de la „Puterea dragostei”. Deocamdată, preferă o carieră de make-up artist

E clar ce meserie secretă are "Pluşica" de la „Puterea dragostei”. Media de absolvire a BAC-ului a fost, astfel, de 7.56. Cu toate acestea, Marina nu lucrează, deocamdată, în domeniul turismului, preferând o carieră de make-up artist la un salon de înfrumuseţare.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate