Ce meserii si-au ales vedetele, dupa ce s-au retras din showbiz. Iata din ce isi castiga existenta!

Mirajul lumii mondene nu dureaza o viata. Multe dintre vedetele care pe vremuri erau nelipsite din paginile ziarelor, au decis sa isi incerce norocul si in alte domenii, visand asa cum e si firesc, la un trai mai bun si o existenta mai linisitita!

Distribuie pe:

fara descriereDaca pe vremuri faceau bani din televiziune, muzica sau divertisment, astazi au descoperit ca se poate trai si altfel.

Iata din ce isi castiga existenta, unele dintre vedetele care s-au retras din showbiz.

Lucian Viziru, fost sex-simbol, in prezent profesor de tenis

In anii '90, trupa "Gaz pe foc" era pe culmile gloriei, iar Lucian Viziru unul dintre cei cinci baieti, era sex-simbol national si facea multe fete sa suspine dupa el.

Chiar si dupa ce trupa s-a destramat, in anul 2000, Viziru nu a parasit lumea showbiz-ului si a semnat un contract cu trustul PRO pentru un rol intr-o telenovela de succes. Pentru ca vremurile grele nu pareau sa mai vina vreodata, Lucian a contractat un credit de 180.000 de euro. A urmat apoi declinul!

Lucian a parasit trustul la care era angajat si a ajuns in imposibilitatea de a mai achita ratele la banca, iar banca l-a dat in judecata si a castigat.

Pentru ca nu a mai putut reveni in muzica, desi a incercat, Lucian si-a luat familia si a plecat in Germania.

Acum, fostul muzician si actor este profesor de tenis. Dupa ce a ajuns in Germania, Lucian a fost nevoit sa se multumeasca cu un job de vara, ca instructor de tenis la un hotel, apoi s-a angajat cu norma intreaga la o scoala de tenis din Stuttgart.

Chiar daca la un moment dat i se va face dor de scena si lumina reflectoarelor, cel putin ca profesor de tenis isi poate intretine familia. Se pare ca in Germania, Lucian Viziru are un salariu de 2.000 de euro pe luna.

Citeste continuarea!


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate