Ce mizerie a găsit Anca la palatul de la Strehaia! Leo scapă de judecată: i-a venit femeia acasă

Telenovela Anca – Leo de la Strehaia pare să se apropie de final. Femeia s-a întors, ieri, la Strehaia, însă a avut parte de o surpriză la care nu se aștepta.

anca si leo de la strehaia
Autor: Radu Constantin

In articol:

Leo de la Strehaia pare să fi cedat în războiul cu Anca și i-a permis acesteia să revină acasă, după ce în urmă cu câteva săptămâni o alungase de la ”palat”.

Ce surpriză a avut Anca la Strehaia?

Anca de la Strehaia, mama copiilor lui Leo, a revenit ieri acasă împreună cu fiul ei, Alin. Femeia spune că nu mai rezistă să stea la Pitești, în apartamentul băiatului ei și că vrea ca iarna s-o prindă la ea acasă. Asta nu înainte ca mama lui Leo, celebra Patroana, să o anunțe că poate să vină la Strehaia.

anca si leo de la strehaia, casa
Anca a găsit mizerie la casa de la Strehaia

Ieri, Anca a ajuns la ”palat”, însă aici a avut parte de o surpriză. Acasă nu era nimeni, deși ușile casei erau deschise larg. Mai mult, Leo și mama lui păreau că au părăsit în grabă vila, pentru că lăsaseră masa întinsă și farfuriile nestrânse. ”E o mizerie de nedescris aici”, a zis Anca, după care și-a intrat repede în rol și s-a apucat să strângă și să facă curățenie. După câteva ore, însă, nimeni nu a apărut acasă.

Nu este exclus să fie o nouă stratagemă a lui Leo de la Strehaia să pună mâna pe casa părintească, pe care vrea s-o vândă. Actele imobilului sunt însă pe numele Ancăi iar aceasta le-a luat cu ea atunci când a plecat. Chiar și așa, Leo a scos casa la vânzare pentru 2 milioane euro.

Citeste si: Florin Salam este distrus de durere! A murit Babi! Va pleca de urgență în SUA- bzi.ro

Leo ar putea scăpa de judecata țigănească

Leo de la strehaia
Leo de la Strehaia vrea să vândă casa

Un alt motiv pentru care Leo a părut să dea înapoi este presiunea pe care țiganii din Strehaia au pus-o asupra lui, Aceștia i-au transmis că, după legea țigănească, este în continuare căsătorit cu Anca, iar dacă vrea să rupă legătura cu aceasta va trebui să plătească o sumă importantă familiei acesteia. Este vorba de câteva sute de mii de euro, adică zestrea cu care Anca a intrat în familia lui Leo în urmă cu 30 de ani.

Recent, Leo a fost chemat la o judecată țigănească pentru că ”făcut comunitatea de râs”, iar ceea ce părea la început doar o glumă, a început să devină destul de serios.

Citeste si: Scandal în șatra lui Leo de la Strehaia! ”M-au lăsat să mor...” Video

Citeste si: Stana Izbașa și Adi Minune s-au umplut de bani, la o cântare! Video

Citeste si: Stana Izbașa și Adi Minune s-au umplut de bani, la o cântare! Video

Scandal pe vila de 2.000.000 euro

casa leo de la strehaia
Casa de la Strehaia, scoasa la vanzare pentru 2 milioane euro

Acum, cu Anca acasă, cei doi ar putea reveni la sentimente mai bune unul față de celălalt, măcar de fațadă, de dragul copiilor și nepoților. Totuși, Anca a subliniat că vânzarea casei iese din discuție pentru că ”nu vrea să ajungă în stradă și să doarmă iarna prin parcuri”.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

George Pian i-a citit ”rechizitorul” lui Leo de la Strehaia! ”Prințul”, în fața judecății țigănești, după ce a alungat-o pe Anca de acasă! Iată capetele de acuzare

Nebunie și delir la parastasul lui Emi Pian! Șeful Duduienilor, comparat cu Iisus Christos! ”Dumnezeu l-a iubit ca pe Fiul Său! Nu se mai naște nimeni ca el, doar să-l învie Cel...

Leo de la Strehaia a împrumutat bani de la mai multe clanuri interlope din București! Mama lui Leo: ”A luat datorii de la toți mafioții”

S-a aflat ce salariu va avea bona angajată de Adela Popescu

E prăpăd la Casele de Pensii! Românii dau în judecată statul. A început recalcularea pensiilor

BOMBA! S-a aflat cine este IUBITA secreta a lui Smiley! Gina Pistol, in stare de soc. E SCANDAL imens

Bill Gates a dispărut după divorț. Cine l-a speriat pe miliardar. FOTO

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies