Ce moştenire a lăsat soţul lui Carmen Dan, care a decedat acum un an? Vezi ce tranzacţii a făcut Ministrul de Interne după moartea acestuia!

Actele oficiale arată ce moştenire a lăsat soţul lui Carmen Dan, Corneliu Dan.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere


In articol:

Nu mai e un secret ce moştenire a lăsat soţul lui Carmen Dan. Ministrului de Interne i-a murit soţul anul trecut, pe 3 iulie. Corneliu Daniel Dan, în vârstă de 57 de ani, a fost găsit mort în locuinţa sa din Videle, cauza decesului fiind un infarct miocardic acut. Din declaraţiile de avere ale lui Carmen Dan, din anii trecuţi, reiese că ea şi soţul ei aveau un singur bun în comun, un apartament de 80 de metri pătraţi din Videle, deţinut în părţi egale.

Citeste si: Ce iubită sexy are Răzvan, băiatul Rovanei Plumb! FOTO EXCLUSIV

Citeste si: Secretul Ecaterinei Andronescu! Care este cea mai mică notă pe care a primit-o vreodată ministrul Învățământului! Dezvăluirea a fost făcută în studioul stirilekanald.ro EXCLUSIV

Citeste si: Adriean Videanu vrea să ridice nouă blocuri turn în Bucureşti! Vor fi cele mai înalte clădiri din sudul Capitalei!

Ce moştenire a lăsat soţul lui Carmen Dan. Fiul său a primit 50% din apartamentul de la Videle

Din ultima declaraţie a Ministrului de Interne, depusă în iunie 2019, reiese că 50% din apartament a fost moştenit de Darius Costin fiul său, explicaţia fiind „moştenire defunct Dan Corneliu Daniel”. În document, Carmen Dan a mai notat că şi-a cumpărat, în 2017, un autoturism Audi Q5. (vezi cum s-a dublat salariul Gabrielei Firea în doar doi ani)

fara descriere

Citeşte CONTINUAREA pe stirilekanald.ro

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate