Vedete

Ce n-a mai apucat sa faca Ionela Prodan! "Nu este oare o minune ca o copilita orfana de pe malurile Dunarii a ajuns sa cante mai marilor acestei lumi?"

Ionela Prodan n-a mai apucat sa-si publice biografia, asa cum anuntase acum 2 ani.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Petru Luca


Ce n-a mai apucat sa faca Ionela Prodan! "Nu este oare o minune ca o copilita orfana de pe malurile Dunarii a ajuns sa cante mai marilor acestei lumi?" icon photo

Celebra cantareata de muzica populara Ionela Prodan a incetat din viata la 70 de ani, fiind inmormantata joi la cimitirul Bellu. In 2016, cunoscuta solista raspundea afirmativ la intrebarea daca intentioneaza sa-si scrie memoriile.

"Bineînţeles că da! Tocmai pentru că a fost atât de darnic cu mine Cel de Sus, ar fi, cred eu, păcat să rămână nepovestite atâtea întâmplări, atâtea călătorii, atâţia oameni extraordinari pe care i-am cunoscut în cursul vieţii mele. Nu este oare o minune că o copiliţă orfană de pe malurile Dunării a ajuns să cânte mai marilor acestei lumi, la Casa Albă, să fie comandor al Ordinului „Meritul Cultural“ sau să îşi imprime glasul alături de Gheorghe Zamfir?! Eu n-am umblat niciodată cu ocolişuri, aşa că şi de data asta am să spun lucrurilor pe nume: sper ca viitorii mei cititori să mă regăsească întreagă şi neschimbată, aceeaşi olteancă adevărată care va schimba cântecul pe condei", marturisea Prodan. 

Vezi continuarea materialului pe stirilekanald.ro! 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Cea mai grea incercare pentru Didi Bulimar de la Exatlon! “Nici nu stiu ce sa mai fac…”icon photo

Vedete

Cea mai grea incercare pentru Didi Bulimar de la Exatlon! “Nici nu stiu ce sa mai fac…”

“Faimoasa” Diana Bulimar, una dintre cele mai simpatice concurente din primul sezon al show-ului fenomen Exatlon, are, de cand locuieste in Bucuresti, o singura “incercare”, dar aceasta este una care ii da viata peste cap.

Titlu secțiune