Vedete

Ce n-a mai apucat sa faca Ionela Prodan! "Nu este oare o minune ca o copilita orfana de pe malurile Dunarii a ajuns sa cante mai marilor acestei lumi?"

Ionela Prodan n-a mai apucat sa-si publice biografia, asa cum anuntase acum 2 ani.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Petru Luca


Ce n-a mai apucat sa faca Ionela Prodan! "Nu este oare o minune ca o copilita orfana de pe malurile Dunarii a ajuns sa cante mai marilor acestei lumi?" icon photo

Celebra cantareata de muzica populara Ionela Prodan a incetat din viata la 70 de ani, fiind inmormantata joi la cimitirul Bellu. In 2016, cunoscuta solista raspundea afirmativ la intrebarea daca intentioneaza sa-si scrie memoriile.

"Bineînţeles că da! Tocmai pentru că a fost atât de darnic cu mine Cel de Sus, ar fi, cred eu, păcat să rămână nepovestite atâtea întâmplări, atâtea călătorii, atâţia oameni extraordinari pe care i-am cunoscut în cursul vieţii mele. Nu este oare o minune că o copiliţă orfană de pe malurile Dunării a ajuns să cânte mai marilor acestei lumi, la Casa Albă, să fie comandor al Ordinului „Meritul Cultural“ sau să îşi imprime glasul alături de Gheorghe Zamfir?! Eu n-am umblat niciodată cu ocolişuri, aşa că şi de data asta am să spun lucrurilor pe nume: sper ca viitorii mei cititori să mă regăsească întreagă şi neschimbată, aceeaşi olteancă adevărată care va schimba cântecul pe condei", marturisea Prodan. 

Vezi continuarea materialului pe stirilekanald.ro! 

 
Am dus-o pe Ana Otvoş de la EXATLON la shopping, în Republica Dominicană!  Cum a trăit primele clipe de libertate şi cum s-a pregătit de venirea în România! EXCLUSIV WOWbiz.roicon video

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Oana Roman, cadou fabulos de la Moş Nicolae. Uite ce haină de blană superbă a primit vedeta FOTO EXCLUSIVicon photo

Vedete

Oana Roman, cadou fabulos de la Moş Nicolae. Uite ce haină de blană superbă a primit vedeta FOTO EXCLUSIV

Oana Roman, cadou fabulos de Moş Nicolae. uite ce a primit îndrăgita vedetă.

Titlu secțiune