Ce ne așteaptă în plină criză COVID - 19. Prognoza meteo sau Coronavirusul ne bagă în case?

Prognoza meteo pentru duminică ne aduce vești proaste. ANM anunță o răcire a vremii, cu precipitații pe teritoriul României.

Distribuie pe:

Autor: D.A.

Ce ne așteaptă. Prognoza meteo sau Coronavirusul ne bagă în case?

Ce ne pregătește vremea. Prognoza meteo aduce iarna în România


In articol:

Duminică, 15 martie vremea va fi rece, cu precădere în cursul nopții, când se vor înregistra temperaturi negative în mai toate zonele țării, conform stirimeteo.com. Asta chiar dacă pe timpul zilei vor fi multe zone cu termometrele pe plus. 

Citeste si: Mesajul domnului Ugur Yesil, CEO Kanal D Romania: "Înfruntam cea mai grea criza a vietilor noastre"

Ce ne așteaptă. Prognoza meteo sau Coronavirusul ne bagă în case?

În București vremea va continua să se răcească, astfel că valorile termice se vor situa sub mediile multianuale. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări la începutul intervalului, când probabilitatea pentru precipitații slabe sub formă de ploaie și lapoviță va fi ridicată.

Citeste si: COVID-19.Medic din Italia, anunț cutremurător. „Va fi catastrofă....”

Vântul va avea unele intensificări în cursul zilei, apoi va slăbi treptat în intensitate. Temperatura maximă va fi de 6…7 grade, iar cea minimă de -4…-2 grade.

Prognoza meteo în țară

Vremea va continua să se răcească, mai accentuat în regiunile extracarpatice, astfel că în cea mai mare parte a țării valorile termice se vor situa sub mediile multianuale. Cerul va fi variabil, cu înnorări în prima parte a intervalului în sudul și sud-vestul țării, unde, pe arii restrânse, vor mai fi precipitații slabe – mixte în zonele joase de relief și ninsori la munte.

Citeste si: Stare de urgență în România. Cât poate să dureze starea de urgență în țara noastră

Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări în regiunile sudice, sud-estice, în extremitatea de vest și în zona montană înaltă.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 4 și 12 grade, iar cele minime între -9 și 1 grad, cu valori mai scăzute în depresiunile Carpaților Orientali. În prima parte a zilei de duminică, aria precipitațiilor va cuprinde regiunile sudice și sud-vestice. Vor fi ploi, care se vor transforma local în lapoviță și ninsoare. Cantităţile de apă vor depăşi, izolat, 10…15 l/mp.

Citeste si: Mesajul domnului Ugur Yesil, CEO Kanal D Romania: "Înfruntam cea mai grea criza a vietilor noastre"

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate