Ce nebuni erau! Nicu Ceausescu, Jean Maurer si Serghei Mizil au speriat tot Bucurestiul! Si-au pus pene pe cap, s-au vopsit ca indienii si au plecat la plimbare! Intrebau peste tot unde e Ambasada Pieilor Rosii! Asta pana i-a incoltit Securitatea

Cand veneau Sarbatorile de iarna, urmasii liderilor comunisti din perioada "Epocii de Aur", fix la imbodobit bradul nu se gandeau! Personaje "legendare" in lumea mondena a Capitalei in urma cu zeci de ani, Nicusor Ceauseascu, Jean Maurer sau Serghei Mizil puneau la cale petreceri de pomina unde se lasa cu caterinca si glume care de cele mai multe ori se mutau din casa direct pe strada!

Distribuie pe:

fara descrierePoza de colectie! Parca surprinsi intr-o scena de film, Nicusor Ceausescu (stanga) si Jean Maurer (dreapta), la un pahar de sampanieAsa s-a intamplat intr-un an de Sarbatori cand in timpul unei petreceri, caterinca si glumele i-au facut sa rada pana au cazut de pe scaune si au ramas fara inspiratie. Noroc cu Jean Maurer, fiul fostului premier comunist I.G. Maurer! El a smuls niste pene dintr-un paun impaiat, vanat de tatal sau si le-a propus prietenilor o farsa de zile mari, demna de cele mai reusite scenarii cu camera ascunsa. Toti s-au kalooga_36441" impodobit" cu penele, si-au vopsit fetele precum indienii si au plecat cu masina lui Serghei.
fara descriereSerghei Mizil (stanga) si Jean Maurer (dreapta) in tinerete
Gasca nebuna oprea pe la fiecare ambasada si intreba in franceza unde e Ambasada indienilor, pentru ca ei sunt delegatia pieilor rosii. Socati, paznicii institutiilor ridicau din umeri si habar nu aveau ce indicatii sa le dea!
fara descriereJean Maurer, in prezent, la 63 de ani"Nicu statea mai ascuns. Era impreuna cu Donca, sora lui Serghei, marea lui dragoste. Cand am ajuns pe la Piata Palatului, unde era Comitetul Central, ni s-a infundat! Ne-au inconjurat mai multe masini ale Securitatii. Ofiterul superior a venit spre noi si ne-a intrebat ce se petrece si cine suntem. Nicu s-a ridicat din spate, ofiterul l-a recunoscut imediat si a incremenit cand l-a vazut! "Sunt Nicu Ceausescu, domnule ofiter! Ne jucam si noi de-a indienii". Ofiterul a zambit, mai avea putin sa-l ia rasul. Ne-a zis ca intelege dupa care ne-a urat o seara buna kalooga_36441" , le-a povestit Jean Maurer unor prieteni momentul antologic.
fara descriereSerghei Mizil are 60 de ani si tot se tine de sotii

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate