Ce norocoasa este Inna! Iubitul ei spala si vase! Iata dovada!

Inna s-a nascut in zodia norocului! Cantareata este in plina ascensiune in cariera internationala, iar pe plan personal, traieste o poveste de dragoste, alaturi de impresarului sau, Lucian Stefan.

Distribuie pe:

fara descriere
Inna a negat la inceput ca ar avea o legatura amoroasa cu Lucian. Ea mergea pe o strategie de marketing, care sa-i aduca multi fani, in special barbati, asa ca trebuia sa lase impresia ca ar fi singura si disponibila! Apoi, a renuntat la idee si a recunoscut ca-l iubeste pe impresarul ei, care ii este alaturi atat pe plan personal, cat si profesional.

Dupa anuntul ca este iubita lui Lucian, cantareata nu s-a mai ascuns si s-a afisat cu el peste tot! Inclusiv in concertele pe care le are in strainatate. Este cazul si acum, cand Inna si Lucian sunt impreuna in America, acolo unde romanca a reusit sa cucereasca rapid inima fanilor. In timpul liber, cei doi ies la restaurante, merg in studio sau pur si simplu stau in casa si gatesc. Daca Inna este bucatareasa, Lucian se face responsabil de spalatul vaselor. Iar acest lucru este mai mult decat evident  din fotografia pe care WOWbiz.ro o prezinta in exclusivitate.
fara descriere

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate