Ce notă a obținut Ramona Olaru la Licență! Asistenta TV este mândră de rezultatele din facultate: „N-ai zice că sunt prea inteligentă”

Ramona Olaru le-a arătat tuturor admiratorilor ei că se mândrește cu rezultatele obținute în facultate.

Autor: Simona Costache

In articol:

În urmă cu câțiva ani, Ramona Olaru a trecut și ea prin emoțiile examenului care se susține la finalul studiilor superioare, Licența. Cum în această perioadă tinerii din țara noastră au susținut atât examenul de Bacalaureat, cât și examenele aferente finalizării ciclului superior de studiu, unele dintre vedetele de la noi din țară și-au amintit cu drag de perioadele în care

încă se mai aflau pe băncile școlii.

Ramona Olaru a urmat „tradiția” vedetelor care își laudă munca depusă pentru obținerea celor mai bune rezultate la examene, așa că le-a arătat fanilor ei din mediul online ce rezultate a obținut la examenul de Licență. Bineînțeles, așa cum și-a obișnuit admiratorii, nu a putut să nu trateze situația cu ironie la adresa propriei persoane. Iată ce notă a obținut Ramona Olaru la Licență!

Citeste si: Ramona Olaru, reacție dură după ce a fost întrebată despre sarcină: „E deranjant sa întrebi o femeie așa ceva”

Ramona Olaru, mândră de nota obținută la Licență

În ziua de astăzi, unele persoane sunt de părere că o femeie frumoasă nu poate fi și inteligentă. Ei bine, Ramona Olaru contrazice vehement această idee, pentru că are toate calitățile.

Pe lângă faptul că este de o frumusețe răpitoare, a făcut și performanță în facultate. 

Citeste si: Schimbări pentru călătorii care utilizează metroul. Cât vor aștepta oamenii în stațiile de metrou?- kfetele.ro

Citeste si: Vestea tristă a zilei despre Saveta Bogdan. Să ne rugăm pentru ea..- bzi.ro

Cu numai câteva ore în urmă, Ramona Olaru le-a dezvăluit admiratorilor ei de pe rețelele de socializare că a obținut nota 9,10 la Licență, fiind foarte mândră

de rezultat.

„Și când te uiți la mine, n-ai zice că sunt prea inteligentă”, a spus, în spirit de glumă, Ramona Olaru pe Instagram.

Ce notă a obținut Ramona Olaru la licență! Asistenta TV este mândră de rezultatele din facultate: „N-ai zice că sunt prea inteligentă”

Nota obținută de Ramona Olaru la Licență

[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Ramona Olaru a făcut publice mai multe conversații cu Cătălin Cazacu: „Să mai zică cineva că eu sunt nebună”. Ce reacție va avea sportivul când va afla

Ramona Olaru a ajuns pe mâinile medicilor

Cu numai o zi în urmă, Ramona Olaru și-a îngrijorat fanii după ce a dezvăluit în mediul online că se află la spital, mai ales că a lipsit și din emisiunea la care apare de fiecare dată. 

Asistenta TV a explicat că s-a trezit cu niște stări ciudate, care au pus-o în alertă, așa că a decis să meargă de urgență la spital pentru a face investigații. Din fericire, nu a avut nevoie de îngrijiri medicale de specialitate, administrându-i-se o perfuzie despre care a mărturisit că a pus-o pe picioare.

„Băi, deci nu știu. M-am trezit și eram așa, nu știu cum, nici nu știam ce să fac cu viața mea. Deci nu știu ce făceam fără perfuzie. Daca nu aveam perfuzia... Ea m-a pus pe picioare și m-a făcut bine. Mi-am revenit imediat după perfuzie.”, a spus Ramona Olaru.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Cinci iubite celebre pe care le-a avut Cătălin Cazacu, actualul partener al Ramonei Olaru

Ramona Olaru a ajuns la spital! Cătălin Cazacu a însoțit-o pe iubita lui. Ce s-a întâmplat cu asistenta TV: „Nu suntem ok”

Ramona Olaru a spus lucrurilor pe nume! Ce nu i-ar lăsa lui Cătălin Cazacu, dacă s-ar despărți: „Deci eu nu aș putea să...”

Zodiile vor începe un nou capitol de astăzi. Fenomenul astrale care schimbă zodiile la 180 grade

NOUL PREMIER al României! El îi ia locul lui Ciucă: Vă spun cu certitudine

Cât a costat inelul de logodnă al Ramonei Olaru. Cătălin Cazacu a scos din buzunar o avere

Suflul rece al crizei îngheață România. În unele supermarketuri se raționalizează produsele de bază

Doliu uriaș în sport – Un campion mondial a fost împușcat în cap de poliție

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies