Ce note a luat Alexandra Ungureanu la Bacalaureat. Artista a absolvit a absolvit Colegiului Național „Dimitrie Cantemir” din Onești în anul 2000

Alexandra Ungureanu este una dintre artistele apreciate din România și puțini știu că artista a fost mereu premiantă și a luat note maxime la Bacalaureat.

Ce note a luat Alexandra Ungureanu la Bacalaureat
Artista a absolvit a absolvit Colegiului Național „Dimitrie Cantemir” din Onești în anul 2000[Sursa foto: Facebook]
Autor: Ioana Stan

In articol:

Alexandra Ungureanu, câștigătoarea ultimului sezon "Bravo ai stil!" nu este doar cea mai stilată vedetă,

ci o putem numi și cea mai deșteaptă, dacă ne uităm în diploma de Bacalaureat.

Notele pe care le-a luat Alexandra Ungureanu la Bacalaureat

Alexandra Ungureanu a luat nota 10 la Bacalaureat: „Am fost tot timpul premiantă, bursieră, am luat BAC-ul cu 10, am intrat la 3 facultăți, am făcut și un master”, a povestit Alexandra pentru startevo.com.

Citeste si: Ce note a luat Mirela Vaida la Bacalaureat. Prezentatoarea TV a absolvit un liceu cu profil real

Artista recunoaște că i-a plăcut să învețe și întodeauna a lăsat orice pentru carte.

"Mi-a plăcut la școală și mi-a plăcut să învăț. Mi-am exersat mintea, am iubit spiritul de competiție și am învățat să mă bucur de rezultatele muncii mele. Din păcate, m-a pregătit destul de puțin pentru viața reală și pentru marile ei decizii.", a declarat ea pentru you.com.to.

Alexandra Ungureanu a absolvit Colegiului Național „Dimitrie Cantemir” din Onești

Alexandra Ungureanu s-a născut pe 28 decembrie 1981, la Onești. Acolo ea și-a trăit copilăria, a urmat cursurile Colegiului Național "Dimitrie Cantemir" și în București s-a mutat când a devenit studentă.
„Nu am cum să regret faptul că am urmat acest liceu, mai ales că este o instituție serioasă, unde am avut șansa să mă pregătesc cu niște oameni valoroși.", a spus Alexandra într-un interviu mai vechi.

Citeste si: De ce a murit Adrian Rădulescu? Ce i-au găsit medicii în trup- bzi.ro

Ce studii are Alexandra Ungureanu

În 2000, artista a devenit studentă a Academiei de Studii Economice din București, secția franceză. După facultate, a făcut și un Master în finanțe și control de gestiune la Universitatea din Orleans. Însă, după terminarea facultății, pasiunea pentru muzică a dus-o pe alte drumuri și așa a devenit artista de succes de astăzi.

Citeste si: Adevărul despre studiile lui Jador: "M-am mutat la alt liceu și acolo am început să învăț"

Ce note a luat Lidia Buble la Bacalaureat. Cântăreața a absolvit Colegiul Naţional ”Fraţii Buzeşti”, din Craiova in anul 2020

Notele pe care le-a luat Lidia Buble la Bacalaureat

Lidia Buble este una dintre cele mai apreciate artiste, care se bucură de un succes real în muzica românească. Deși este o cântăreață cu un talent incontestabil, vedeta nu a avut performanțe notabile la examenul de Bacalaureat. Artista a promovat examenul maturităţii la limită. Astfel, Lidia Buble a luat 5.55 la Limba şi literatura română, 5.3 la Istorie si 7.2 la Geografie, reuşind să promoveze BAC-ul cu media 6.01.

Lidia Buble a absolvit Colegiului Naţional Sportiv „Cetate Deva”

Notele pe care le-a luat Lidia Buble la Bacalaureat
Lidia Buble a absolvit Colegiului Naţional Sportiv „Cetate Deva”[Sursa foto: Facebook]

Lidia a absolvut Colegiului Naţional Sportiv „Cetate Deva”, instituție în care au studiat mai multe gimnaste faimoase ale României. Ori de câte ori are ocazia, artista revine la liceul unde a învățat, așa cum este și fotografia de mai sus, pe care a făcut-o în curtea instituției la 5 ani de la absolvire.

Citeste si: Ce note a obținut Lidia Buble la examenul de Bacalaureat și ce meserie ar fi trebuit să urmeze după ce a terminat facultatea

Ce studii are Lidia Buble

Lidia Buble a absolvit Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport, însă ulterior ea a urmat o carieră în muzică. Începuturile ei nu au fost deloc ușoare și până să ajungă cunoscută, artista și-a câștigat banii din diverse meserii.

Citeste si: Ce studii are de fapt Margherita de la Clejani! S-a chinuit să ia BAC-ul, dar ce meserie are acum

”Am fost femeie de serviciu la tipografia Astra din Deva. Apoi, am lucrat o vară întreagă cu tata, la cimitir ca să îmi strâng bănuții mei, pentru că mereu am fost un copil independent”, a dezvăluit Lidia Buble.

În mai multe interviuri ea a povestit că nu îi este rușine deloc cu trecutul ei și ca să-și câștige existența, ea a lucrat și la o cafenea în mall și a fost și bină timp de un an de zile.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Ce va face Selly după ce a luat BAC-ul: „Pentru mine nu este vacanță vara asta!”

Selly a luat BAC-ul cu note mari, dar uite ce părere are despre sistemul de educație: „Despre corupție de ce nu învățăm?”

Iancu Sterp a luat bacalaureatul! Ce note a luat fostul concurent de la Puterea Dragostei

Horoscop Zilnic Sâmbătă 31 Iulie 2021: Racii sunt încurajați să analizeze punctul la care au ajuns în acest moment în viață și să vadă dacă sunt mulțumiți cu ceea ce au

SE ANUNȚĂ RESTRICȚII în România! Lovitură totală pentru milioane de români. Cine sunt cei vizați

CUTREMUR ÎN SHOWBIZ! Cu cine a fost prins Cătălin Botezatu în ipostaze INTIME! De aceea a fost dat afară de la Kanal D!

Turcia e îngenuncheată. Localnicii și turiștii trăiesc apocalipsa, focul pârjolește tot. GALERIE FOTO

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies