Ce nu s-a stiut pana acum despre Oana Lis si Corneliu Vadim Tudor? S-a intamplat cu putin timp inainte ca "Tribunul" sa moara

Distribuie pe:

Autor: A.M.

fara descriereCorneliu Vadim Tudor a fost, fara indoiala, unul dintre cele mai controversate personaje politice din Romania. Extrem de apreciat pentru cunostintele vaste si deschiderea spre cultura, Vadim Tudor era extrem de prietenos si cu multe personaje din showbiz-ul mioritic, printre care si sotia fostului edil al Capitalei, Oana Lis.
Cu putin timp inainte ca Vadim sa moara, Oana a avut ocazia sa il intalneasca, in platoul unei emisiuni, iar intalnirea a fost una cu emotii.

fara descriere
Surprinsi imbratisati, de parca s-ar fi cunoscut de ani buni de zile, cei doi s-au fotografiat impreuna, iar Oana a impartasit imaginile si cu cei apropiati.
“Destinul m-a ajutat ca in drumul meu sa cunosc oameni foarte destepti!”, scrisese Oana Lis pe Facebook, în urmă cu doi ani. Acum, vedeta le+a reamintit fanilor, de întâlnirea cu Vadim Tudor, dând share acelei postări. “Un om deosebit”, a scris Oana Lis în dreptul imaginilor.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate