Stiri

Ce nu s-a vazut din evenimentul de lansare al noului studio ultraperformant din care se transmit Stirile Kanal D. Christian Sabbagh: "Am crezut ca e o nava"

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: A.M.


Ce nu s-a vazut din evenimentul de lansare al noului studio ultraperformant din care se transmit Stirile Kanal D. Christian Sabbagh: "Am crezut ca e o nava"
Avem un nou studio, mult mai performant, care tine pasul cu tendintele tehnologice actuale. Costurile lui se ridica pana la 1 milion de euro, insa investitia merita fiecare banut pentru telespectatorii nostri.
 Haluk Kurcer:

,,Am lucrat mai mult de 6-7 luni pentru acest studio. E ceva nou  pentru publicul Kanal D."

Christian Sabbagh:

,,Am facut niste probe e fantastic, crede-ma, n-am cuvinte. Cand am intrat pentru prima oara am crezut ca e o nava cosmica. E ceva nou pentru Romania."


Stirile Kanal D  s-au innoit cu un studio de ultima generatie! Pe o suprafata de 200 de mp, cu un perete video de 50 mp, cu tehnologie LED si un pachet grafic complex si dinamic, stirile Kanal D devin un adevarat spectacol al informatiei pentru telespectatorii de pretutindeni.Silvia Ionita:

,,Nu am mai vazut pe nicaieri si noi ca stiristi avem darul de ane uita si la concurenta si ce fac colegii nostril de prin Europa, n-am vazut asa ceva pana acum, iti spun sincer", a mai spus Sabbagh.

Ilinca Obadescu:
,,A fost atat de multa munca pentru noul studio si ama vut emotii si dragul ala de al vedea terminat si d ea intra si de aprezenta pentru prima oara care este superb"

Domenii sensibile precum educatia, sanatatea si  economia vor fi pe agenda echipei Stirilor Kanal D.

Haluk Kurcer:
,,Un nou studio, o noua fata Kanal D. Asa cum sitti, sarbatorim 10 ani si din acest motiv facem foarte multe schimbari pe ecran. Emisiunea de stiri este una dintre ele. Studioul nu este singura schimbare din cadrul sitirlor ci si continutul acestora, avem un nou format meteo. "

 Diana Parvu:
,,Cand am intrat prima oara in platou zici ca am intat asa intr-o nava spatiala si de abia astept sambata sa ma lansez spre orbita ca sa zic asa."

Fatih Salis:

,,Nu pot spune ca am schimbat 100% continutul stirilor ci doar l-am imbunatatit. Cu noul stil ne-am decis sa scadem ponderea stirilor mondene sis a urmarim mai mult actualitatea si evenimentele care se desfasoara la nivel mondial.


Nu doar continutul stirilor va fi diferit insa si modul de prezentare al acestora. Asa ca prezentatorii Stirilor Kanal D, au avut si ei de facut cateva schimbari.

Fatih Salis:
,,Publicul nostru, car eurmareste Stirile Kanal D se vor bucura de ceea ce le vom oferi. Mai exact de noul stil al stirilor difuzat si de asemena de modul de prezentare al acestora care va fi total diferit."


Cele care au dat startul noului studio, au fost Simona Patruleasa si Anca Ciota, prezentaroarea meteo din timpul saptamanii.

Anca Ciota:
,,Am supravietuit dupa primul direct. Am invatat un nou stil de dans ia uite asa mi-au facut picioarele. Acum sper ca nu s-a vazut atat de tare pe post ca am avut emotii atat de mari. "

Rubrica Meteo este prezentata de Anca Ciota si Diana Parvu, doua jurnaliste care au evoluat in cadrul echipei Kanal D.

Diana Parvu:
,,E dificil sa fiu de cealalta parte. Am emotii. Emotionata dar am niste emotii constructive si de abia astept sa vina weekend-ul sa intru in platou la meteo si promit pana atunci sa vorbesc cu vremea si sa aduc numai vesti bune."

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Azi, in "Dragoste si ura": Ali devine victima lui Faysal!icon photo

Vedete

Azi, in "Dragoste si ura": Ali devine victima lui Faysal!

Mavi se afla intr-o situatie fara scapare, in episodul de azi din "Dragoste si ura"

Titlu secțiune