Ce nu și-a dorit Ion Dichiseanu să facă fiica lui, Ioana? S-a aflat acum, la un an de la decesul actorului: „Tot acolo am ajuns”

Ioana Dichiseanu a făcut o serie de dezvăluiri emoționante despre Ion Dichiseanu, la un an de când actorul s-a stins din viață.

Autor: Maria Georgiana

In articol:

Ion Dichiseanu s-a stins din viață în urmă cu un an, iar fiica lui, Ioana, merge săptămânal la mormântul tatălui ei pentru a-i aprinde o lumânare, dar și pentru a sta de vorbă cu părintele ei.

În același timp, Ioana Dichiseanu a făcut o serie de dezvăluiri emoționante despre ”Dichi”, așa cum i se mai spunea actorului, iar tânăra a dezvăluit că părintele său spera la cu totul și cu totul o altă meserie pentru fata sa.

Ion Dichiseanu își dorea ca fiica lui să ajungă medic

Ion Dichiseanu voia să o țină cât mai departe posibil pe fiica sa, Ioana, de lumea artistică, aceea în care el activa, asta pentru că celebrul actor știa ce implică să o ai o meserie în acest domeniu.

Citeste si: Ion Dichiseanu nu a apucat să-și îndeplinească ultima dorință: ”Nu a fost să fie”. Ce are de gând să facă acum fiica sa

Ei bine, cu toate acestea, Ioana Dichiseanu a mărturisit că i-ar fi fost imposbil să stea departe de scenă, dat fiind faptul că a crescut în culisele teatrelor, iar în cele din urmă, la rândul său, fiica regretatului actor a îmbrățișat o meserie în acest domeniu.

„Nu, nu și-a dorit. Voia să mă țină, culmea, cât mai departe de această latură…de zona artistică, pentru că știa ce implică, în primul rând, pentru o femeie. Este mai greu să pătrundă și să aibă greutate. E mult mai complicat. Cu toate acestea, mergând la repetiții, crescând în culisele spectacolelor, teatrelor, nu aveam cum să stau departe de această zonă artistică. Așadar, tot acolo am ajuns.”

, a declarat Ioana Dichiseanu.

Citeste si: „Am pierdut două sarcini”. Mirela Vaida, dezvăluiri cutremurătoare din viața personală- kfetele.ro

Citeste si: Vestea tristă a zilei despre Saveta Bogdan. Să ne rugăm pentru ea..- bzi.ro

Mai mult decât atât, Ioana Dichiseanu a dezvăluit că tatăl său își dorea ca ea să devină medic, iar atunci când a mai crescut și a fost nevoită să se gândească pe ce drum să meargă, părintele ei

i-a propus să urmeze Relații Internaționale.

„El și-ar fi dorit, când eram foarte mică, să termin Facultatea de Medicină. Ulterior, când terminam clasa a VIII-a și încercam să mă orientez pe ce profil să merg. Am terminat uman – filologie și propunea tata Relații internaționale. Dar i-am spus că nu mă regăsesc.”, a mărturisit Ioana Dichiseanu.

Ce nu și-a dorit niciodată Ion Dichiseanu să facă fiica lui, Ioana. S-a aflat acum, la un an de la decesul actorului: „Tot acolo am ajuns”

Ion și Ioana Dichiseanu

Regretatul actor a murit în urmă cu un an

Ion Dichiseanu sau ”Dichi”, așa cum era alintat regretatul actor, s-a stins din viață pe data de 20 mai 2021. Acesta a început să se simtă rău încă de la începutul anului, iar din acest motiv, Dichiseanu a decis să meargă la spital pentru mai multe investigații.

Citeste si: Momente grele pentru familia lui Ion Dichiseanu! Au mai pierdut pe cineva drag: „S-a dus foarte repede după Dichi”

La momentul respectiv, medicii i-au făcut o radiografie, însă analizele au fost interpretate greșit, la acel moment fiindu-i recomandată o bronhoscopie la o clinică privată.

Din nefericire, chiar în timpul procedurii, ”Dichi” a fost infectat cu o bacterie care i-a adus decesul.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Cristina Almășan, în culmea fericirii! Viitoarea mămică a aflat sexul bebelușului

"Eram vai de mine" Ruxi, de la copilul bibelou, la femeia extravagantă! | EXCLUSIV

Vacanță de vedetă! Acestea sunt destinațiile pe care le aleg celebritățile din România și în care ar reveni ori de câte ori vor avea ocazia | EXCLUSIV

Se schimbă tot pentru 3 zodii începând de MÂINE. Previziuni pentru fiecare zodie

Se dau MAI MULȚI BANI la PENSIE! Se majorează PENSIA dacă treci de această vârstă

Lora și Ionuț Ghenu au anulat nunta, după șapte ani de relație! Ce s-a întâmplat între cei doi

Ce pensie vor avea cei născuți în anii 60-70. Calculele sunt deprimante

CTP: „Eu nu mă simt mândru pentru David Popovici. Nici România nu are de ce să fie mândră!”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies