Ce nu stiai despre Fuego: americanii cred ca este fiul Irinei Loghin si pe el il cheama Ciprian ca pe...

Fuego a marturisit ca in America toata lumea crede ca el este fiul bun al Irinei Loghin si nu adoptiv cum ea le zice. Artista are un fiu cu cateva luni mai mare decat Paul si pe care il cheama Ciprian.

Distribuie pe:

Autor: I.M.D.

fara descriere"Eu zic ca sunt un om care nu are dusmani, eu nu stiu ce e aia invidia pe altcineva, sunt bucuros pentru cei care reusesc in viata. Cu Irina am vrut sa fac un videoclip si ea era foarte obosita, dar i-am spus ca am nevoie de imaginea ei pentru clip. In America, toata lumea stia ca sunt copilul Irinei Loghin. Ea le spunea ca sunt adoptiv, dar ei nu o credeau. Copilul ei se numeste Ciprian, e cu cateva luni mai mare decat mine. Eu ii port numele, Paul Ciprian pentru ca asa i-a spus bunica mamei", a spus Fuego pentru Antena 1.

"Imi doresc familia mea, un baiat si o fata, dar vor veni cand va dori Dumnezeu, cand va fi timpul", a mai adaugat Ciprian.

Artistul a spus ca el nu este deloc deranjat de glumele care se fac pe seama lui datorita muzicii sau melodiei "Impodobeste mama bradul", ci chiar se amuza pe seama celor mai bune.

"Eu nu sunt dezamagit de nimeni, orice artist si-ar dori sa cante la Chisinau, sa fi aplaudat de un public basarabean generos cum rar imi e dat sa vad. Ironiile fine vin pentru ca sunt un artist care umple o sala de spectacol si probabil asta este problema unora. Uite, Mircea Badea a ras de mine cand am ramas fara permis: "I-au luat carnetul pentru ca impodobea bradul de la masina!" A fost o gluma buna care nu ma deranjeaza, eu merg mai departe", a marturisit Fuego.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate