Ce nu știe Zanni despre Raluca Dumitru de la Survivor România? Legătura secretă între noua brunetă de la Faimoși și Elena Marin! Dezvăluiri exclusive

Raluca și Irisha, cele două faimoase proaspăt venite la Survivor România pot răsturna calculele făcute până acum de concurenții mult mai vechi.

Autor: Radu Constantin

In articol:

Noile Faimoase au fost primit bine de colegii lor iar asta s-a văzut imediat pe traseu, unde au început să aducă puncte. Totuși, venirea celor două a stricat cumva calculele celor mai vechi pentru că votul fetelor a devenit extrem de important la consiliile viitoare.

Raluca Dumitru a fost 5 ani colegă cu Elena Marin

Raluca și Irisha au fost imediat luate în primire de cele două tabere. Pe de-o parte, Elena a încercat să stea de vorbă cu ele și să le explice că trebuie să-și aleagă cu grijă tabăra. De cealaltă parte, Zanni a discutat și el cu noile venite și a încercat să lovească în Elena, despre care a spus că nu i-a convenit deloc faptul că nu a rămas singura fată din echipă.

Raluca Dumitru
Raluca Dumitru a lucrat cu Elena

Ceea ce Zanni nu știe este că între Elena și una din cele două fete există o legătură veche și chiar o prietenie pe care acestea s-au ferit până acum să o afișeze. Raluca Dumitru și Elena Marin au fost timp de aproape 5 ani de zile colege la același post de televiziune și chiar au împărțit platoul, ce-i drept, pe segmente orare diferite.

Astfel, Raluca realiza matinalul alături de Răzvan Botezatu iar Elena Marin venea seara în postura de asistentă a lui Mihai Morar. Așadar, cele două fete nu aveau ocazia să se întâlnească prea des dar chiar și așa, fetele au ajuns să se cunoască destul de bine, mai ales că au lucrat la o televiziune mică.

Citeste si: Premieră absolută la Survivor România 2021! Legătura ciudată dintre Consiliul de Eliminare pentru Faimoși și topul eficienței

Citeste si: Schimbări pentru călătorii care utilizează metroul. Cât vor aștepta oamenii în stațiile de metrou?- kfetele.ro

Citeste si: Vestea tristă a zilei despre Saveta Bogdan. Să ne rugăm pentru ea..- bzi.ro

De ce nu-și arată Raluca și Elena prietenia?

Așadar, e loc de strategii la Survivor România, în săptămânile care urmează.

Cel mai probabil, Raluca a preferat să nu arate că este în relații bune cu Elena pentru a nu avea soarta Andreei Antonescu. La acea vreme, Elena a fost atacată de Zanni pe motiv că nu-și asumă un vot împotriva prietenei ei, deși era evident că Andreea era cea mai slabă din competiție.

Elena Marin, Irisha, Raluca Dumitru
Elena Marin a stat de vorbă cu Irisha și Raluca Dumitru

Citeste si: Răzvan Botezatu, despre parcursul Ralucăi Dumitru la Survivor România: ”A pornit puțin cu stângul...”

Citeste si: Răzvan Botezatu, despre parcursul Ralucăi Dumitru la Survivor România: ”A pornit puțin cu stângul...”

Pe de altă parte, plecarea Anei din concurs a slăbit și mai mult tabăra lui Zanni, care a rămas acum cu doi aliați: Cosmin și Sebi (și el nominalizat de mai multe ori la eliminare). Rămâne de văzut cum vor acționa cele două nou-venite la Survivor la următoarele consilii, când vor trebui să-și voteze unul dintre colegi.  

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Top Survivor România 2021. Cum arată clasamentul celor mai buni concurenți. Jador, cel mai eficient de la Faimoși. Albert Oprea, la polul opus, ocupă o poziție rușinoasă

Zanni îl detronează pe Jador și iese favoritul publicului la Survivor România. „Nu mă așteptam să-mi aud numele!” Elena Marin, nominalizată pentru eliminare

Faimoșii câștigă o recompensă incredibilă la Survivor România. Sebastian Chitoșcă: „Sunt bucuros că ieșim de pe insulă!”

Conjuncția Luna-Marte de astăzi aduce schimbări în viitorul zodiilor

Anunț pentru cei care scot bani de la bancomat! Toți românii trebuie să știe

Cât a costat inelul de logodnă al Ramonei Olaru. Cătălin Cazacu a scos din buzunar o avere

Alertă pentru șoferi. Noi schimbări în Codul Rutier

Doliu uriaș în sport – Un campion mondial a fost împușcat în cap de poliție

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies