Ce panica a trait Dezbracatu in benzinarie: "Am inceput sa claxonez si mi s-au bulbucat ochii ca la melc, pentru ca nu stiam ce sa fac"

Dezbrăcatu le-a povestit ascultătorilor Kiss FM o întâmplare pe care ar fi trăit-o într-o benzinărie în timp ce îşi aştepta rândul la pompă.

Distribuie pe:

Autor: V.P.

fara descriere„Am păţit o chestie foarte interesantă. Stând la coadă la motorină, o doamnă din faţă, cu o maşină foarte mare, a început să claxoneze, pentru că un tataie din faţa ei se mişca foarte încet. Normal, avea vreo 81 de ani”, şi-a început Dezbrăcatu povestirea.

Şi se dă doamna jos din maşină şi începe să strige la tataie. Şi maşina începe s-o ia către mine, pentru că doamna luase piciorul de pe frână, maşina având cutie de viteze automată şi fiind în marşarier”, le-a spus Dezbrăcatu Cârcotaşilor în direct la Kiss FM.

Am început să claxonez şi mi s-au bulbucat ochii ca la melc, pentru că nu ştiam ce să fac. Doamna a realizat că maşina pleacă, s-a urcat în maşină şi a pus piciorul pe frână. Şi atunci eu m-am dat jos din maşină şi i-am zis: 'Ce faci, doamnă?!'. Nu mai aveam nici voce. S-a dat jos, şi-a cerut scuze şi a zis că ea nu şi-a dat seama că maşina a luat-o înapoi. La 20 de centimetri s-a oprit de mine”, a spus Dezbrăcatu.

"Şi apoi ce s-a întâmplat?”, au întrebat Cârcotaşii.

Şi apoi m-a trezit mama, că era ora 8”, a încheiat Dezbrăcatu relatarea, în râsetele celor prezenţi în studioul Kiss FM.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate