Vedete

Ce parere are "cumnatul" Biancai Dragusanu despre femeile violate! I-a luat apararea unui producator de film acuzat ca ar fi abuzat sexual 80 de femei din industria filmului

Andrew Tate a ajuns sa fie cunoscut in Romania dupa ce fratele lui, Tristan Tate, s-a cuplat Cu Bianca Dragusanu. In Anglia el era deja cunoscut dupa ce a participat la Big Brother.

Distribuie pe:

Autor: M. B.

 
Andrew Tate, "cumnatul" Biancai Dragusanu a scandalizat o tara intreaga dupa ce i-a luat apararea lui Harvey Weinstein, un producator de film de origine americana care a fost acuzat de abuzuri sexuale de peste 80 de femei din industria cinematografica. 
 
El a scris pe Twitter ca femeile care l-au acuzat pe Harvey Weinstei de abuzuri sexuale nu pot fi considerate victime pentru ca au oferit sex in schimbul unor oportunitati in cariera. 
 
"Hartuirea sexuala este dezgustatoare si nu are scuze. Totusi, un barbat care se uita la tine sau fluiera sau te striga pe strada nu inseamna hartuire. Ramaneti la definitiile serioase si nu va mai prefaceti ca un comportament obisnuit al unui barbat inseamna viol", a scris el.
 
"In al doilea rand, Harvey. Un ciudat? Cu siguranta! Dar femeile ofera sex in schimbul oportunitatilor de mult timp. Unele au facut asta. Nu au fost abuzate. Cu siguranta, acum vor spune ca au fost abuzate. Dar in acel moment era doar un schimb la care au luat parte in mod voluntar. Nu toate, dar unele dintre ele", a scris el desper cazul in care este implicat directorul de film american.
 
Mai mult decat atat, Andrew Tate a spus chiar ca este partial vina femeilor abuzate pentru ceea ce li se intampla. 
 
"Daca te pui in pozitia in care sa fii violata, trebuie sa iti asumi responsabilitatea", a scris el pe Twitter. "Nu spun ca este in  regula sa fii violata. Nicio femeie nu ar trebui sa fie abuzata sexual. Dar in cazurile violurilor nimeni nu vrea sa dea vina pe victima absolut deloc. Daca te duci in oras, intalnesti un barbat, iti ofera bauturi toata noaptea, te duci beata la apartamentul lui, incepi sa te saruti cu el si el te apuca de sani, asta nu inseamna hartuire", a mai scris el. 
 
Englezul a continuat apoi faca o comparatie intre femei si bani. El a spus ca daca lasa un milion de dolari in fata casei si cineva ii fura, este vina lui ca a fost iresponsabil si a comparat aceasta situatie cu femeile care sunt abuzate sexual ca urmare a comportamentui pe care il au. "Asumati-va reponsabilitatea", le-a mai transmis el reprezentantelor sexului frumos .

Galerie foto 
Setări confidențialitate