Ce păzea, de fapt, Tudor Simionov, în noaptea de Anul Nou când a fost înjunghiat mortal! În club aveau loc orgii sexuale

Presa internaţională a făcut mai multe dezvăluiri în cazul lui Tudor Simionov, tânărul de 33 de ani care a fost înjunghiat mortal în noaptea de Anul Nou.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

Conform DailyMail, tânărul canotor român a murit păzind orgia sexuală care avea loc în clubul din Londra. Din informaţiile oferite, petrecerea fusese organizată chiar de un milionar britanic, cunoscut pentru astfel de petreceri. Numele milionarului este Lord ”Fast Eddie! Davenport, în vârstă de 52 de ani. În mare parte, bărbatul organizase petreceri pentru adolescenţi, iar în 2011 fusese condamnat pentru fraudă.

„Au fost fete îmbrăcate în haine şi lenjerie sexy care intrau şi ieşeau de la petrecere ca înjunghierea să aibă loc. Arăta ca un eveniment sexual tematic – tocuri înalte, corsete şi aşa mai departe”, a declarat o persoană din vecinătatea zonei Park Lane.

fara descriere

Tudor Simionov a murit în noaptea de Revelion, în timp ce se afla la locul de muncă. Bărbatul era bodyguard la intrarea într-un club exclusivist din Londra. Tânărul a fost atacat de mai mulţi indivizi care încercau să intre în club. Tudor a fost înjunghiat în inimă de unul dintre atacatori, încercând să-şi apere colegii, bătuţi şi ei de agresori.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate