Ce pensie are Viorel Lis. Oana Lis a spus că nu o duc deloc bine din punct de vedere financiar: „Nu e umilitor?”

Viorel Lis nu are o pensie deloc mare. Lui și soției abia le ajung banii.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere

Oana și Viorel Lis formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz-ul românesc, în ciuda faptului că multe persoane din jur credeau că blondina stătea cu el doar pentru banii lui. În ciuda diferenței de vârstă, ei au rămas împreună, iar soția edilului este un mare sprijin, mai ales de când el a început să aibă probleme de sănătate.

În vârstă de 75 de ani, Viorel Lis nu o duce atât de bine pe cât s-ar aștepta unii, din punct de vedere financiar. Chiar el a recunoscut într-o emisiune de televiziune ce venituri are în fiecare lună.

“Nu vreau să-mi critice nimeni soţia. Ea se ocupă de mine şi de toate cheltuielile. Eu cheltuiesc foarte puţin. Ea e moartă fără bani. Analizele mele costă mult. Am 2.200 de pe urma funcţiei de primar general, 1.000 de le revoluţionari şi un apartament închiriat de unde iau 200 de euro pe lună. Ies cam 100-200 de lei de cheltuit pe zi. Nu vreau să vând hainele. Vreau să mi le duc la curăţat. Nu vând nici tablourile”, a declarat Viorel Lis în cadrul unui interviu.

Citeste si: Mariana de la Puterea Dragostei l-a atins în zonele intime pe Bogdan Mocanu: „Veri să te apuc să-și arăt?”

fara descriere

Ce a delcarat Oana Lis despre situația lor financiară

În momentul în care Oana Lis a dorit să vândă costumele pe care soțul ei le purta pe vremea când era primar, acesta s-a supărat foarte rău.

“Nu am simţit penibilul acestei situaţii. Eu când mă duc la farmacie şi nu pot să-i cumpăr toate pastilele lui Viorel, nu e umilitor?! Nu vând hainele ca să mă duc cu unul tânăr să-i cheltuiesc, tot pentru Viorel o fac. El face analize care pornesc de la 700 de lei. Un RMN costă 1500 de lei. Ştiţi cât are el pensie? Ia, în total, 3.000 de lei. 2.000 de lei de pe urma funcţiei pe care a deţinut-o şi încă 1.000 de la revoluţionari (n.r.: Asociaţia Revoluţionarilor). Şi eu îmi vând maşina. Nu-mi mai permit să achit impozitul la ea. Pe noi nu ne ajută nimeni. Eu nu am părinţi, Viorel nu are. Eu o am doar pe bunica mea”, a mărturisit Oana Lis.

 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate