dorian popa
Dorian Popa a filmat la închisoare

Vedete

Ce primire i-au făcut deținuții de la Jilava lui Dorian Popa?! Imaginile filmate în curtea închisorii au ieșit abia acum la iveală! VIDEO

Dorian Popa are o relație specială cu deținuții de la penitenciarul Jilava. Aceștia i-au făcut o primire călduroasă, cu ocazia unei vizite pe care actorul a avut-o acolo.

Imagini incredibile filmate în curtea penitenciarului Jilava au ieșit la iveală. Protagonist este Dorian Popa, care a provocat rumoare printre deținuți, mai ales că se afla la bustul gol. Dorian Popa a filmat pentru o producție de acțiune la Jilava, anul trecut, însă imaginile cu pricina, filmate cu telefonul mobil, au fost făcute publice abia recent.

Dorian Popa, chemat la gard de deținuții de la Jilava

dorian popa
Dorian Popa, chemat la gard de deținuții de la Jilava

Dorian Popa a filmat cu Liviu Vârciu o scenă de luptă pe terenul de sport al Penitenciarului Jilava, în urmă cu aproape un an și jumătate.

Deținuții nu au avut acces la platoul de filmare, în schimb s-au urcat pe un gard din apropiere pentru a putea urmări vedetele ”la treabă”. Conform scenariului, Liviu Vârciu lupta cu Dorian Popa și îl învingea pe acesta (oricât de ciudat pare), iar pentru a da mai multă veridicitate scenei, ”domnul Hâț” a rămas la bustul gol.

Citeste si: Dorian Popa și Cheluţu au lansat o melodie de Crăciun. Cei doi aduc în case atmosfera sărbătorilor de iarnă cu noua piesă „Cheluţu cu brăduţu” VIDEO

dorian popa
Dorian Popa, gest de omenie

Fizicul impresionant al lui Dorian a stârnit admirație printre deținuți, în condițiile în care aceștia îl știau mai bine decât pe Vârciu, fiind mai prezent pe Youtube. După încheierea filmărilor, aceștia l-au chemat pe Dorian Popa și i-au spus că vor să-i facă un ”cadou”. Curios, actorul i-a întrebat despre ce este vorba. În momentul următor toți deținuții au făcut liniște iar unul dintre ei a început să cânte un refren din ”folclorul închisorilor”, o manea de inimă albastră, cântată de cel care probabil era cel mai talentat dintre pușcăriași.

Surprins, Dorian Popa a stat și l-a ascultat pe deținut, după care a zâmbit, l-a aplaudat pe ”artistul închisorii” și s-a îndreptat către mașina lui de lux.

Citeste si: Dorian Popa, drama neștiută a vieții lui. De ce nu a mers la înmormântarea tatălui său

Citeste si: Răspunsul Gabrielei Cristea pentru urmăritorii care îi spun că fetele ei nu sunt aranjate întotdeauna: „Eu vreau doar să cresc copii fericiți.”- kfetele.ro

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Imagini rare cu Mădălina Ghenea din adolescență. Dovada supremă că a fost de-o frumusețe răpitoare mereu- radioimpuls.ro

Gest frumos făcut de cântăreț

Momentul cu pricina, filmat cu telefonul mobil, a ajuns recent pe un cont de socializare. Deși la prima vedere nu pare mare lucru, scena demonstrează că oamenii se pot apropia unul de altul prin muzică, deși în reliltate sunt despărțiți de un gard de sârmă sau de diferențe sociale și culturale ce par imposibil de depășit. Dorian Popa a reacționat excelent într-o situație pe care mulți alți artiști ar fi găsit-o cel puțin incomodă, fiind față în față cu infractori judecați și condamnați pentru faptele lor.