Ce probleme are Valentin Ceaușescu de Paște? Vezi unde locuiește băiatul cel mare al dictatorului

Valentin Ceaușescu este singurul fiu în viață al fostului dictator Nicolae Ceaușescu. Bărbatul de 72 de ani locuiește cu familia în afara Bucureștiului.

Distribuie pe:

Autor: Petru Luca

Valentin Ceaușescu este singurul fiu în viață al fostului dictator Nicolae Ceaușescu. Bărbatul de 72 de ani locuiește cu familia în afara Bucureștiului.

Valentin Ceaușescu este singurul fiu în viață al fostului dictator Nicolae Ceaușescu. Bărbatul de 72 de ani locuiește cu familia în afara Bucureștiului, într-o vilă dintr-un complex situat nu departe de un lac, într-o comună de lângă Capitală.

Din păcate, și de aceste sărbători, el și oamenii din zonă nu s-au putut relaxa total, în condițiile date, pentru că rețeaua de alimentare cu curent electric a avut sincope, alimentarea înregistrând unele pauze neprogramate începând cu debutul lunii aprilie. 

Citeste si: Bărbatul venit de la Milano, în fața căruia au stat drepți cinci polițiști, îi cere ajutorul lui Nicolae Ceaușescu în pandemia de coronavirus: “Tată, salvează-ne, că mizeriile astea ne-au arestat la domiciliu fară fapte”

Citeste si: Nicușor Dan, criticat și amenințat de membri ai Plus și ai USR - evz.ro

Citeste si: Imagini de coşmar din Spitalul Județean Reșița! Pacienţi pe jos şi mizerie de nedescris - bzi.ro

La începutul acestui an, Valentin Ceauşescu a apărut pentru prima oară în public după mult timp, participând la o festivitate dedicată președintelui Federației Române de arte Marțiale, Florentin Marinescu, după cum a relatat digisport.ro.

Fiul lui Nicolae Ceauşescu, fostul preşedinte al României, care a împlinit 72 de ani pe 17 februarie, s-a întreţinut cu Marinescu, care a fost preparatorul fizic al Stelei în perioada în care echipa din Ghencea a câştigat Cupa Campionilor Europeni, în 1986.

Galerie foto 
Abonează-te pe

Citește și:

Mesaje de ,,La Mulți Ani!” de Sfântul Nicolae

NENOROCIRE în România! Un parlamentar a anunțat ce ne așteaptă: Recesiune mai mare decât acum 90 de ani

Horoscop rune 7-13 decembrie. Mihai Voropchievici, previziunile săptămânii pentru fiecare zodie în parte

La Măgurele se va experimenta, în premieră, teleportarea materiei! Confirmarea vine de la directorul institutului: ”Nu știi ce se întâmplă, fizica nu a avut treabă cu așa ceva”

Care era obiceiul la care Nicolae Ceaușescu nu renunța nici în ruptul capului? S-a aflat abia acum!

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies